noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αχιλλέας 2-2

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά διαμορφώθηκε το 2-2 σήμερα στο γήπεδο του Πλατάνου. Οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν στο 22' με σουτ του Χαλάτση, ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 33' με κοντινό πλασέ του Σπανού κι ενώ το ματς έδειχνε να οδηγείται στο ισόπαλο 1-1, σημειώθηκαν δύο γκολ αλλά τελικά δεν είχε νικητή. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 88' με κεφαλιά του Πιπινή ύστερα από κόρνερ του Τσιάτσιου και οι φιλοξενούμενοι το 2-2 στο 93' με πέναλτι του Τσεκούρα (που κέρδισε ο Ζγουλέτας). Για τους Μυρμιδόνες, δοκάρι στο 10ο λεπτό ο Δημήτρης Μπούρχας με σουτ ύστερα από σέντρα του Πιπινή, για τον Αχιλλέα στο πρώτο ημίχρονο δύο ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον Σπανό, στην επανάληψη φάουλ του Χατζηγεωργίου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Τσιάτσιος, Νικηφοράκης, Χαλάτσης, Κοντοβάς, Π. Μπούρχας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας (60' Βέργας), Πιπινής, Ζαφειρίου, Ευστ. Μάντζαρης (75' Αθ. Κουτσούμπας).
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Λάμπος, Διαμαντής, Τσιοκάρας, Χασιώτης, Μόσχος (65' Μπεζάτης), Χατζηγεωργίου (78' Τσουκάρας), Τσεκούρας, Σπανός, Ζγουλέτας.