noodles volos banner

Δάφνη-Μαγνησιακός 0-0

Χωρίς γκολ ο αγώνας της Δάφνης με τον Μαγνησιακό, όπως το ίδιο συνέβη στο ματς του πρώτου γύρου. Η Δάφνη απείλησε στο πρώτο μέρος με μια επικίνδυνη σέντρα που δεν μπόρεσε να επωφεληθεί ο Γιαννακόπουλος (25'), με σουτ του Αβλουγιάρη που πέρασε πάνω από το οριζόντιο (40'), ενώ στην επανάληψη ο Δεμίρης έχασε μια καλή ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Για τον Μαγνησιακό, αρκετές τελικές. Στο 30ό λεπτό δοκάρι σε μακρινό σουτ του Προβιά, ευκαιρίες με σουτ των Μωυσίδη, Προβιά που έφυγαν άουτ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη με σουτ του Μπάλλα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, σουτ του Τσιάνου που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σουτ άουτ από πλάγια θέση του Πολύζου, σουτ του Μωυσίδη που εξουδετέρωσε ο Μπαρτζώκας και δύο προσπάθειες του Καρακίτσιου δίχως στόχο.
Η Δάφνη συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο Μαγνησιακός πέντε, έχοντας μείνει πολύ πίσω από την 7η θέση.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Χιώτης (70' Φιλοσόγλου), Τσαντόπουλος, Γκιάστας, Τσάτσος, Αβλουγιάρης, Σιαμέτης (30' λ.τρ. Ευαγγελός), Μπρισμπέος (80' Γιαννούλας), Γιαννακόπουλος, Γιούργας, Δεμίρης.
Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Βασιλείου, Τσιάνος, Προβιάς, Οικονόμου (65' Πολύζος), Μωυσίδης (70' Τζήκας), Μάιπας (80' Καρακίτσιος), Μπάλλας.