noodles volos banner

Δάφνη-Σαρακηνός 0-2

Επανήλθε στις επιτυχίες ο Σαρακηνός, καθώς επικράτησε στο ΕΑΚ 2-0 της Δάφνης, που είχε στον πάγκο τον Μιχάλη Κουτσογιάννη μετά την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Πλατανιά. Τα γκολ των “ροσονέρι” πέτυχε ο Μιχάλης Σουάρες, που όπως έχουμε επισημάνει, αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες τους, στο 30ό και 72ο λεπτό με πλασέ ύστερα από πάσες του Βαΐτση.
Για τη Δάφνη, καλή φάση στο 40' όταν ο Δεμίρης βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να δώσει πάσα, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ, στο ξεκίνημα της επανάληψης σουτ του Σιαμέτη από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο, ενώ στο φινάλε ο Ευαγγελός αστόχησε σε τετ-α-τετ. Για τον Σαρακηνό, πριν το πρώτο γκολ, σουτ του Τανάγια πέρασε άουτ και στο 25' διπλή ευκαιρία με τον Καλαμάτα, το πρώτο πλασέ του απέκρουσε ο Μπαρτζώκας, το δεύτερο βγήκε έξω. Στο β' μέρος χάθηκαν φάσεις με σουτ του Σουάρες, τετ-α-τετ του Καρακώστα, κεφαλιά του Φουρκιώτη, σουτ του Βαΐτση. Για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Γιαννούλας.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Μπαρτζιώκας, Λούκας, Χιώτης, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Μπρισμπέος (30' Τσατσαρώνης), Σιαμέτης (85' Γιαννούλας), Τσαντόπουλος, Ευαγγελός, Γιούργας (75' Γιαννακόπουλος), Δεμίρης.
Σαρακηνός: Γράντας, Μαλεσάγκος, Στεργιόπουλος, Ιωάννου, Ράπτης, Καλαμάτας, Σουάρες (82' Βλιώρας), Καρακώστας, Κωνσταντάκος (60' Φουρκιώτης), Τανάγιας, Βαΐτσης (80' Παπάζογλου).