noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Δύναμις 3-0

Ο Άνθιμος Γαζής επιβλήθηκε 3-0 της Δυνάμεως στο πλαστικό της Γατζέας. Ο Αλεξίου με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, ο Κατσαρός έκανε το 2-0 στο 32ο ύστερα από πάσα του Θεοδώρου και ο τελευταίος από δημιουργός, έγινε σκόρερ στο 80ό. Δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπακογιάννη, Θεοδώρου, στο πρώτο ημίχρονο και μία με τον Δημόπουλο στο δεύτερο για τους νικητές, ενώ η Δύναμις είχε σουτ του Στεργίου που απέκρουσε ο Γκούρης στο 65' και δύο σουτ του Σαραφίδη που πέρασαν λίγο έξω. Διαμαρτυρίες για το γκολ που ακυρώθηκε στο 47' του Ανδρέου.
Οι άνθρωποι του Ανθίμου Γαζή, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και ποδοσφαιριστές αφιερώνουν τη σημερινή τους νίκη στον παίκτη του συλλόγου Πουλογιάννη, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική τραυματίστηκε σοβαρά (χιαστούς) και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Πατρώνης, Κωστάκης (75' Καρασώτος), Μυλωνάς, Τσεπάνης (63' Ματής), Λάσκος, Δημόπουλος (58' Περατζάκης), Μπακογιάννης, Θεοδώρου, Κατσαρός, Αλεξίου.
Δύναμις: Παϊπάης, Παπαεμμανουηλίδης (60' Οσμάνι), Μπατσκίνης, Σέτι, Κολτσίδας, Σαραφίδης, Κούντριας, Τσαμής (80' Κανάνη), Ρουμπάτης, Ανδρέου (75' Θανόπουλος), Στεργίου.