noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Ακρόπολη 2-6

Η Ακρόπολη έδειχνε να έχει καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος, όμως η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα αντέδρασε γρήγορα στην επανάληψη, μείωσε κι έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς. Τελικό αποτέλεσμα στα Λεχώνια 2-6 για τους πρωτοπόρους της Β' Κατηγορίας.

Το 0-1 ο Δημήτρης Φώτου στο 16ο λεπτό με πλασέ και δύο λεπτά αργότερα το 0-2 με τον ίδιο τρόπο ο Παγώνης. Και στα δύο γκολ τη σέντρα έβγαλε ο Κώστας Κολημήτρας, ο οποίος από δημιουργός έγινε σκόρερ στο 35' με δυνατό σουτ στο “παραθυράκι”. Στο ξεκίνημα του β' μέρους, η ομάδα του Στάθη Φάλκου μείωσε σε 1-3 με εύστοχο πέναλτι του Φιλίππου και ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά δέκα λεπτά αργότερα, έκανε το 2-3. Ο Τάσος Κολημήτρας με ατομική προσπάθεια το 2-4 στο 81', ο Χρήστος Τσούτσας με το κεφάλι το 2-5 στο 85' και ο Μιχολίτσης με ωραία ενέργεια το 2-6 στο 89ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κατσιάκη στο 65' και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 80ό λεπτό λόγω αποβολής του Ντενίζ, υπόδειξη για την οποία εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες. “Διαμαρτυρόμαστε για την αποβολή που ήταν καθοριστική ώστε η Ακρόπολη να κερδίσει το ματς, οι δικοί μου παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταπληκτικοί και έδωσαν ψυχή” επισήμανε ο Στάθης Φάλκος, ενώ ο Βαγγέλης Τάχος σχολίασε πως “στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε εκτός από τα τρία γκολ να έχουμε σκοράρει κι άλλα χάνοντας αρκετές φάσεις, στην επανάληψη χαλαρώσαμε και πήγαμε να το πληρώσουμε”.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Ρενάτο, Ξενάκης, Κάτσης, Ντενίζ, Αϊδινής, Κολλιός, Κατσιάκης, Φιλίππου, Μεντής (50' Κλήμης), Φουρκιώτης, Σκόνδρας.
Ακρόπολη: Μιχέας, Αξιώτης (88' Τάμπας), Παπάς (70' Ζααμάνης), Φ. Φώτου (84' Χρ. Τσούτσας), Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Μιχολίτσης, Αν. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Παγώνης.