noodles volos banner

Μαγνησιακός-Δάφνη 0-0

Έπιασε πέναλτι σήμερα ο γκολκίπερ του Μαγνησιακού, Παρκιώτης Έπιασε πέναλτι σήμερα ο γκολκίπερ του Μαγνησιακού, Παρκιώτης

Δεν μπορεί να στεριώσει νίκη σε εντός έδρας ματς ο Μαγνησιακός, καθώς μετράει ήττα στο πρώτο και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, όλες μάλιστα χωρίς γκολ! Στη σημερινή αναμέτρηση με τη Δάφνη στο “Κιούπι”, οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 55ο λεπτό που κέρδισε ο Τσατσαρώνης κι εκτέλεσε ο Δεμίρης, με τον Παρκιώτη να αποκρούει. Για τον Μαγνησιακό, ο Ναιώτης είχε δοκάρι στο φινάλε του ματς με πλασέ, στο 75' από γύρισμα του Οικονόμου, ο Κυπτίου σούταρε ψηλά άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 78' σουτ του Οικονόμου απέκρουσε ο Χατζηβασιλείου. Για τη Δάφνη, ευκαιρία στο α' μέρος με σουτ άουτ του Δεμίρη και στο β', με τον ίδιο παίκτη να μην μπορεί να νικήσει τον Παρκιώτη από ευνοϊκή θέση. Να σημειώσουμε πως για τη Δάφνη ντεμπούτο έκανε στον πάγκο της ο Γιώργος Πλατανιάς, χρησιμοποιήθηκαν οι δύο μεταγραφές (Τσατσαρώνης και Τσαντόπουλος), ενώ από τον Μαγνησιακό έγινε γνωστό πως ο Οσάφι παραχωρήθηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Τσιγλιφής, Βασιλείου, Καραλής (65' Κυπτίου), Οικονόμου, Τσιάνος, Καρακίτσος (70' Κόκκας), Νιαώτης, Αντωνόπουλος (80' Μπάλας).
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Νικηφοράκης (71' Παπανίκος), Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Δεμίρης, Τσαντόπουλος (60' Κουλάκογλου), Τζόντζορας, Λούκας, Σιαμέτης, Τσατσαρώνης (90' Φιλοσόγλου).