noodles volos banner

ΕΜΑ-Πρωτεσίλαος 2-2

Ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο Μικροθηβών ανάμεσα στην ΕΜΑ και τον Πρωτεσίλαο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές αλλά οι φιλοξενούμενοι να έχουν ισάριθμες απαντήσεις. Τα γκολ για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου σημείωσε ο Φάνης Μπελεγρίνης με προσωπικές ενέργειες, το πρώτο (1-0) στο 13ο λεπτό στο α' ημίχρονο και το δεύτερο (2-1) στο 13ο του δευτέρου με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Για τον Πρωτεσίλαο, είχε ισοφαρίσει στο 35' ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά και διαμόρφωσε το 2-2 στο 88' ο Κώστας Κόρκος, που έχει έφεση στο σκοράρισμα, με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.
Για την ΕΜΑ, στο 20' ο Γκαμάλιας αστόχησε σε ευνοϊκή φάση για γκολ, σουτ του ίδιου παίκτη στο 65' απέκρουσε ο Τίτας, ενώ κοντινό σουτ του Ρομάριο λίγο αργότερα πέρασε λίγο άουτ. Κεφαλιά του Ζαγκαβιέρου στο 85ο λεπτό δεν είχε στόχο. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Παπαδόπουλος αστόχησε σε δύο φάσεις τετ-α-τετ, στο 5' και στο 15', ο Μαρικλέν από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 33', ενώ λίγο πριν βγει το α' ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Σαματά, αλλά ολοκλήρωσε την προσπάθεια με σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επίσης, στο 45' ο Κραβαρίτης είχε σκαστή κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο για να απομακρύνουν στη συνέχεια αμυντικοί, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Γιάννης Παναγιώτου από τη μικρή περιοχή και πλάγια θέση, είχε σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Τέλος, οι άνθρωποι της ΕΜΑ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχές στον παίκτη του συλλόγου, Χρήστο Χορταργιά και τη γυναίκα του, να τους ζήσει το αγοράκι που έφερε στον κόσμο η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πριν λίγες ημέρες.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Σαματάς, Λανάι, Παπανίκος, Βέτσικας, Διαμαντένιας, Χορταργιάς, Σκοτεινός, Βαλκανιώτης (70' Ρομάριο), Καπέσιος (40' Ζαγκαβιέρος), Μπελεγρίνης (80' Ζγουλέτας), Γκαμάλιας.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης (60' Μαλλιαρός), Χασιώτης (73' Χριστέλος), Κ. Κόρκος, Μαρικλέν, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Τσιλαφάκης (60' Χρ. Παναγιώτου).