noodles volos banner

«Κατεβάζει» Καϊμακάμη για τις εκλογές της Λίγκας ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ αποφάσισε να «κατεβάσει» τον γνωστό και επιτυχημένο ποινικολόγο (έχει συνεργαστεί για χρόνια στην Ένωση) για τις αρχαιρεσίες της Λίγκας, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, το ερώτημα είναι αν πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επειδή όντως πιστεύει ότι το «μπλοκ της ΑΕΚ» θα κερδίσει τις εκλογές ή αν θεωρεί με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να πάρει θέση δημόσια, ώστε να εκφράσει επίσημα τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για στήριξη στον Μπαταγιάννη.

Αυτή τη στιγμή, έχει ελαφρύ προβάδισμα ο κ. Μπαταγιάννης (αντιπρόεδρος Ολυμπιακού), με τη στήριξη των Ολυμπιακού, Ατρομήτου, Λεβαδειακού, ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης). Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Πανιωνίου, που έχει νομικό εκπρόσωπο τον κ. Καϊμακάμη, τον οποίο στηρίζουν πέραν της Ένωσης και οι Απόλλων, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός. Άγνωστο παραμένει προς τα πού θα γείρει ο Παναθηναϊκός, ενώ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα (που συνήθως βρίσκεται στο πλευρό του «δικεφάλου») αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αρχαιρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι ψηφίζουν 14 ΠΑΕ και δε θα πάρουν μέρος αυτές που υποβιβάστηκαν (Πλατανιάς-Κέρκυρα), αλλά και Άρης-ΟΦΗ, που επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία και ότι η ψηφοφορία δεν είναι μυστική.