noodles volos banner

"Παράγοντας του ΠΑΟ αθώωσε τον Μαρινάκη"

"Χείμαρρος" ο Αχιλλέας Μπέος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον SportFM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη πριν λίγη ώρα, εκτοξεύοντας απίστευτες καταγγελίες - Τί είπε για την προσωπική του υπόθεση, την υπόθεση Μαρινάκη, τον Κούγια και τον... Πάτση!

Αποκαλυπτικότατος και καυστικός παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στον γνωστό δημοσιογράφο, ο Δήμαρχος Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις αιτήσεις απομαγνητοφώνησης του ίδιου:

Ξέρετε πόσες αιτήσεις για μαγνητοφωνήσεις έχω κάνει από το 2011; Πάνω από εφτά! Όλες απορρίφθηκαν, γιατί ζήτησα την πλήρη απομαγνητοφώνηση όλων των cd. Τα cd που έχουν απομαγνητοφωνηθεί είναι 87, σε σύνολο τριακοσίων. Όλα τα άλλα πού είναι; Εξαφανίσθηκαν, διότι σε κάποια από αυτά υπάρχουν συνομιλίες, που εμπλέκονται δικαστές και δημοσιογράφοι. Μήπως εκεί στην ΕΥΠ χρηματίστηκαν για να χαθούν ορισμένα από αυτά; Δε θέλουν να μάθουν την αλήθεια.

Για την δίκη του και την ποινή που του επιβλήθηκε:

"Αισθανόμουν πως δικάζομαι, σε δικτατορικό καθεστώς. Υπήρχαν οχτώ μάρτυρες κατηγορίας, εκ των οποίων κανείς δεν ανέφερε κάτι ενοχοποιητικό για μένα, ανάμεσά τους κι εσείς (σ.σ. Θωμαϊδης). Ο ίδιος ο κύριος Δαλούκας, όταν πήρε το λόγο, ανέφερε πως αισθάνεται ότι εγώ αδικήθηκα, καθώς ποτέ δεν τον εκβίασα. Κι όταν ανακοινώθηκε η καταδίκη μου, η δικαστής ανέφερε πως την είχε έτοιμη πριν από τη δίκη. Από πού, από το σπίτι; Γιατί να γίνονται δίκες, αν ο κάθε δικαστής στέκεται στην προανάκριση; Στο Εφετείο σκέφτομαι να πάω χωρίς δικηγόρο, δε χρειάζεται να πληρώνω παράβολα, αν οι αποφάσεις είναι προδικασμένες".

Για τον Πούλιο και την υπόθεση Μαρινάκη:

"Ο εισαγγελέας Πούλιος είναι κάτοχος διαρκείας του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να ξέρετε πως ο άνθρωπος που επηρέασε τον Πούλιο, για λογαριασμό του Μαρινάκη και την αθώωσή του, προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟ. Δε μπορώ να πω ονόματα, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για ισχυρό ενεργό παράγοντα της ομάδας. Δε χρειάζεται απαραίτητα να πάει το μυαλό σας σε ανθρώπους που βρίσκονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ. Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να επηρεάσει έναν δικαστή, ο Κωνσταντίνου, ας πούμε. Αν είναι δυνατόν... Αν το ψάξετε, θα το βρείτε".

Για την καταδίκη του, για το αν αισθάνεται αδικημένος και για τη Δημαρχεία:

"Εμένα δε μπορεί να με κρίνει κανένας Πούλιος και κανένας Τσιμπλάκης. Η κοινωνία του Βόλου είναι αυτή που με ψήφισε και με προτίμησε πριν κάποιον καιρό, στις δημοτικές εκλογές κι αισθάνομαι ηθικά δικαιωμένος. O Αχιλλέας Μπεός θα είναι Δήμαρχος Βόλου για πολύ καιρό ακόμα, άσχετα αν περάσει αυτό το αστείο βούλευμα. Αν κηρυχθώ έκπτωτος, θα αναθέσω σε κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης μου να με αντικασταστήσει προσωρινά, καθώς ελπίζω να δικαιωθώ και να αθωωθώ".

Για τον Αλέξη Κούγια:

"Πού είναι αυτός ο άγιος άνθρωπος, που πριν μερικούς μήνες μιλούσε για εγκληματικές οργανώσεις κι έλεγε πως απειλείται η οικογένειά του; Πού είναι ο πρεσβευτής του fair play; Το γνωρίζετε πως σε λίγες μέρες θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με δύο σοβαρές κατηγορίες; Σήμερα πραγματοποίησε και δηλώσεις για μένα, που προσωπικά τις χαρακτηρίζω άνανδρες. Δε θα δώσω περαιτέρω συνέχεια".

Τέλος, κλείνοντας, μίλησε απαξιωτικά και για τον Ανδρέα Πάτση:

Καληνύχτα κύριε Θωμαϊδη κι από 'δω και πέρα, να καλείτε στην εκπομπή σας ανθρώπους σοβαρούς που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο κι όχι ψευτοπαράγοντες, σαν τον Πάτση, που διέλυσε τη Νίκη μέσα σε τρεις μήνες. Τί να σας πει ο Πάτσης για το ποδόσφαιρο; Ακούστε με, να καλείτε ανθρώπους σοβαρούς, θα ανέβει η ακροαματικότητά σας".