noodles volos banner

Με το δεξί οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα βόλεϊ Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου.

Την Κυριακή αγωνιζόμενες τυπικά εντός έδρας, αφού το κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» η ομάδα του Ολυμπιακού το χρησιμοποιεί μόνο για τους επίσημους αγώνες, μιας και δεν κατέστει δυνατόν να τις δοθούν ώρες προπόνησης στο συγκεκριμένο γήπεδο, κατάφεραν να πάρουν το πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνα, αφότου  δημιουργήθηκε το τμήμα βόλεϊ στο ερυθρόλευκο σωματείο.

Στον πρώτο τους λοιπόν αγώνα τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, η οποία είναι και μία εκ των κεντρικών της ομάδας, αγωνιζόμενα με πάθος και δύναμη απέναντι σε έναν αξιόμαχο και έμπειρο αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Ερμή Αγιάς, κατάφεραν μετά από 130 λεπτά αγώνα να επικρατήσουν με 3-1 σετ (26-24, 23-25, 28-26 και 25-23 σετ), και να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος πήγαινε στον πόντο και ήταν πραγματικά ένας αγώνας για γερά νεύρα, αποζημιώνοντας τους αρκετούς φιλάθλους, οι οποίοι το παρακολούθησαν.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι εξής αθλήτριες: Μαλλιάρα Νατάσα, Καραποναρλίδου Μένια, Καραβάρα Αιμιλία, Τσένου Σίσσυ, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κουκούμη Ράνια, Εσκικίδη Ειρήνη, Κωφίδου Ολυμπία, Τσίατσιου Ματούλα, Αγιασιώτη Μαρία, Κουτσαφτή Ελένη και σαν λίμπερο η Τζιγκούρα Λίτσα.

Για την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 14/12 και ώρα 19.30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα των Φαρσάλων.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τις επιχειρήσεις: Μικτό πρατήριο καυσίμων-Νίκος Καραλής, Χρώμα Πάνος, Vani di Pasta, Νερά Σαμαρίνα-Μήτσικας Νίκος, ενδύματα Μαγαλιού και από την Λάρισα τον Νινίκα Αθανάσιο και την Pronet Hellas, των οποίων η ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού στο νεοσύστατο τμήμα, είναι σημαντική για την μετέπειτα πορεία του και γενικά η βοήθειά τους, η οποία πρέπει να βρεί και μιμητές, στους δύσκολους αυτούς καιρούς κρατάει ζωντανό τον αθλητισμό και δίνει διέξοδο στην νεολαία.

  

Last modified onWednesday, 11 December 2013 16:53