noodles volos banner

Διπλό στον Αλμυρό με ανατροπή για τη Νίκη

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου επί του αξιόλογου Γ.Σ. Αλμυρού.
Οι βολεϊμπολίστριες του Παναγιώτη Ξανθόπουλου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και ξεπερνώντας την καυτή έδρα και τη σθεναρή αντίσταση του Γ.Σ. Αλμυρού επικράτησαν τελικά με 2-3 σετ (25-21, 25-16, 13-25, 23-25, 12-15).
Στο τέλος της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές για την ψυχή, το πάθος τους και για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν. Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους φιλάθλους των δύο ιστορικών συλλόγων για τη θερμή συμπαράσταση και την κόσμια συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Συνθέσεις ομάδων:
Γ.Σ. Αλμυρού (Ξύδης Π.): Βαλουξή, Σταματίου, Χατζηκυριάκου, Καλογήρου, Θέου, Γούλα, Μακανίκα, Γοδινοπούλου, Καράτερζη, Κολώνη, Ζαντιώτη, Ξάνθη.
Νίκη Βόλου (Ξανθόπουλος Π.): Καπούλα, Αφέντου, Παππά, Ντάιμου, Βλαχάκη, Αργυρίου, Παπαρίζου, Γιαγκουνίδου, Κολοβού, Κόφφα, Αντωνοπούλου, Κιλιντάρη.