noodles volos banner

Ιάσων-Κένταυρος 3-1

Ο Ιάσων κέρδισε 3-1 τον Κένταυρο στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, σε αγώνα που διεξήχθη με δυνατό αέρα. Χατ τρικ σημείωσε ο Καλογριάς, ο οποίος είναι ο αρχισκόρερ του Ιάσονα κι ένας από τους κορυφαίους της Β' Τοπικής. Βρήκε δίχτυα στο 45ο λεπτό με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Κάβουρα, στο 60ό από ασίστ του Τσάνιου και στο 85ο, ενώ ο Κένταυρος είχε μειώσει στο 65' με γκολ του Μπογδανίδη, που πετάχθηκε στην πλάτη της άμυνας κι επωφελήθηκε της εκτέλεσης φάουλ του Τσιργή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρία με σουτ του Γκ. Πότσκα που απέκρουσε ο Κωνσταντίνου με δυσκολία και μία καλή φάση με τον Μπογδανίδη, στην επανάληψη όμως η απόδοσή τους έπεσε αισθητά.

Συνθέσεις:
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Ματής, Μπέκας (46' Τσίγκας), Τσάνιος, Ζάχος (75' Σιαμέτης), Καλογριάς, Δημόπουλος (55' Ρακής), Κάβουρας.
Κένταυρος: Τζ. Πότσκα, Πανάρετος, Εκταρίδης (80' Φ. Γώγος), Τσιργής, Λιάτζουρας (80' Τσιατσιάνης), Βαρσαμάς, Νιτσάι (85' Παπαδημητρίου), Ευάγγ. Γώγος, Σέτι, Μπογδανίδης, Γκ. Πότσκα.