noodles volos banner

Ακρόπολη-Κένταυρος 1-0

Ο Νίκος Αξιώτης ήταν ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στην Ακρόπολη με το γκολ που σημείωσε στο 65ο λεπτό με δυνατό σουτ ύστερα από κόρνερ του Πασσιά που έδιωξε ο τερματοφύλακας σε πρώτη φάση. Η Ακρόπολη δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και δεν απείλησε, στην επανάληψη όμως ανέβασε στροφές. Θα μπορούσε μετά το γκολ να "κλειδώσει" τη νίκη και να διώξει το άγχος σε μια διπλή περίπτωση πέναλτι, σε μαρκάρισμα στον Αξιώτη και χέρι στη συνέχεια αμυνομένου σε σουτ του Κώστα Κολημήτρα, που όμως δεν υπέδειξε ο ρέφερι. Επίσης, στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, υπήρξε ακυρωθέν γκολ του Παγώνη για οφσάιντ. Από πλευράς του μαχητικού Κενταύρου, έγινε αναφορά για αντιαθλητικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους με την ανοχή του διαιτητή. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ακρόπολη σε τρία ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ πήρε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με σκορ 1-0.

Στη φωτογραφία φάση από τη σημερινή αναμέτρηση στο Σέσκλο

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης (75' Τσουκάλης), Παπάς, Τ. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Στύλας, Χρ. Τσούτσας (65' κ. Κολημήτρας), Πασσιάς, Μπέκος, Παγώνης (46' Τ. Κολημήτρας).
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος (50' λ.τρ. Γιαννάς-80' λ.τρ. Μεγιάννης), Εκταρίδης, Τσιργής, Πάπος, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Βαγγ. Γώγος, Σαρακατσάνος (60' Τσατσάνης), Μπογδανίδης, Φ. Γώγος.