noodles volos banner

Νέοι Αθλητές-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 4-2

πηγή Νέοι Αθλητές facebook πηγή Νέοι Αθλητές facebook

Μπορεί να βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, όμως οι Νέοι Αθλητές Νίκης πέτυχαν την ολική ανατροπή και πανηγύρισαν το τρίποντο με σκορ 4-2, δεύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, καλύπτοντας έτσι την αρνητική βαθμολογία (κουβαλούν τιμωρία -6 βαθμών από πέρυσι).
Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε με δύο γκολ του Νίκου Σκόνδρα, στο 20ό και 30όο λεπτό (ύστερα από σουτ του Κολλιού που απέκρουσε ο Ράπτης) και οι Νέοι Αθλητές Νίκης μείωσαν στο 34ο με έναν περίεργο τρόπο, με φάουλ του Δημουλά από το χώρο της μεσαίας γραμμής που έσπασε στο τερέν και αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 2-2 σημειώθηκε στο 52' με διαγώνιο σουτ του Χρηστίδη, ύστερα από ωραία πάσα του Σιώμου και το 3-2, η ολική ανατροπή στο σκορ, με πλασέ του Δαμάσκου στο 70' μετά παράλληλη σέντρα του Χρηστίδη. Ο Δαμάσκος στο φινάλε του αγώνα έγραψε το τελικό 4-2 ύστερα από ασίστ του Σιώμου.
Οι Τσαπέρος, Σφονδυλιάς στο πρώτο μέρος και ο Δαμάσκος σε αρκετές περιπτώσεις έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ενώ ο προπονητής της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα, Στάθης Φάλκος στάθηκε στην καλή διαιτησία λέγοντας χαρακτηριστικά "χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά και ειδικά γυναίκες στους αγώνες που με την καθοδήγηση των παλιότερων, είχαν πολύ καλή παρουσία σήμερα".

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (58' Μπακογιάνης), Χρηστίδης, Κουτσούκης (46' Σιώμος), Γκλαβίνης (62' Ευθυμίου), Τσιανάκας, Δαμάσκος.
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Ρενάτο, Ξενάκης, Αναγνωστάκης, Μυλωνάς, Παππάς, Κολλιός, Φιλίππου, Κατσιάκης, Αντωνίου (84' Μπιλιάλης), Μεντής, Σκόνδρας.