noodles volos banner

Μακρινίτσα-Κένταυρος 3-5

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Πορταριάς ανάμεσα στις πηλιορείτικες ομάδες. Ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου κέρδισε 3-5 την ΑΕ Μακρινίτσας, σε αγώνα που οι άνθρωποι των δύο ομάδων διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις του διαιτητή και τις υποδείξεις των βοηθών του. Το 0-1 στο 15' με φάουλ του Μπογδανίδη, το 1-1 στο 17' με τον Ντελάκο και τα άλλα τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους μέσα σε πέντε λεπτά, στο 35' και 38' από τον Ντόνι Νιτσάι και στο 40ό με διαγώνιο συρτό σουτ του Πανάρετου. Ο Ντελάκος μείωσε 2-4 λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη τα γκολ προήλθαν από πέναλτι, στο 2-5 ο Μπογδανίδης (πέναλτι για χέρι του Μαστασκούλη) και το 3-5 ο Δημητρόπουλος (πέναλτι που κέρδισε ο Καναβός). Για την Μακρινίτσα, διαμαρτυρίες για οφσάιντ σε δύο γκολ των αντιπάλων, για τον Κένταυρο δύ χαμένες ευκαιρίες στο ξεκίνημα από τον Νιτσάι και δύο γκολ του Φ άνη Γώγου που ακυρώθηκαν για οφσάιντ, στο τέλος κάθε ημιχρόνου.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Αλπάκης (46' Κωνσταντίνου), Στεργίου, Μαστακούλης, Δαμάσκος, Κωνσταντινίδης, Φράγκος (70' Σαραφίδης), Καναβός, Κουτσαρνάκης (60' Σαρακατσάνος), Δημητρόπουλος, Ντελάκος, Παρασκευάς.
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Τσιργής, Πάπος, Εκταρίδης, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Ευάγγ. Γώγος (80' Παπαδημητρίου), Μότσιος (20' λ.τρ. Νεγιάννης), Μπογδανίδης, Φ. Γώγος.