noodles volos banner

Πολλοί νεαροί παίκτες στον Τοξότη Βόλου

Ακόμα μια σεζόν αρχίζει για τον ιστορικό Τοξότη με τα ίδια δεδομένα, δηλαδή έλλειψη δικού του χώρου για προπονήσεις και πολύ νεανικό ρόστερ. Ο Θανάσης Χρυσοχού παραμένει για έβδομη σεζόν στην τεχνική ηγεσαία, έχοντας πλέον δύο χρόνια ως βοηθός και πέντε ως πρώτος προπονητής. Έγιναν αρκετές μεταγραφές, όλες με ποδοσφαιριστές ηλικίας 14 έως 18 ετών -με εξαίρεση μία-, ενώ υπάρχουν κι απουσίες λόγω στρατιωτικής θητείας ορισμένων παικτών. Ωστόσο, στην κυανέρυθρη ομάδα του Βόλου στόχος στην καινούργια Β' ΕΠΣΘ είναι μια πορεία καλύτερη από την περσινή, με συνεχή αγωνιστική βελτίωση.
Αναφορικά με τους νέους παίκτες αυτοί είναι: ο δεξιός χαφ-επιθετικός Γκέντιαν Τσένα που επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από διετή παρουσία στη Δάφνη, ο αμυντικός χαφ Άγγελος Βλιώρας από τη Δάφνη, ο αριστερός μπακ Τάσος Βλιώρας από τη Δάφνη, ο αμυντικός χαφ Σπύρος Γεωργίου από τη Δάφνη, ο αριστερός μπακ Βασίλης Τολιόπουλος από τη Δάφνη, ο σέντερ φορ Δημήτρης Ιωάνου από τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, ο δεξιός μπακ Κώστας Κούτσικος από την Ιωλκό, ο στόπερ Στέφανος Μάρκος από τον Ηρακλή Βόλου, ενώ 1ο δελτίο έβγαλαν ο δεξιός μπακ Αποστόλης Λεμονής, ο αριστερός χαφ Γιάννης Πατσής, ο δεξιός μπακ-χαφ Δημήτρης Τζιότζιος και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Πολύζος.
Είναι χαρακτηριστικό πως στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης ήταν 24 ετών. Ο Θανάσης Χρυσοχού, που κρατάει την ομάδα ενωμένη, θέλει να δουλέψει με τους νεαρούς αθλητές, να τους δώσει τις κατάλληλες βάσεις ώστε να αναδειχθούν και να παραμείνουν στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου αγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερες κατηγορίες.