noodles volos banner

Τοξότης-Κένταυρος 5-1

Με νίκη έκλεισε το πρωτάθλημα ο Τοξότης που επιβλήθηκε 5-1 του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Το σκορ άνοιξε ο Τσιατσιάνης στο 12ο λεπτό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, το 2-0 ο Τσένα με τελείωμα σε φάση τετ-α-τετ, το 3-0 ο Μάρκο στο 67' λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, το 4-0 ο Γ. Βέτσικας στο 80' και το τελικό 5-1 ο Τσένα στο 86. Ο Τοξότης είχε δύο δοκάρια, με τον Γιώργο Βέτσικα στο 8' και τον Τσένα στο 60'. Ο Κένταυρος, που θεωρεί πλασματικό το σκορ, μείωσε σε 4-1 με τον Πότσκα, που είναι τερματοφύλακας αλλά σήμερα έπαιξε στην επίθεση, ενώ μετά το 2-0, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τζήκας για έντονη διαμαρτυρία, εξύβριση του διαιτητή.
Ο Τοξότης Βόλου ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 7η θέση με επτά νίκες, μία ισοπαλία και δέκα ήττες, ενώ ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου δεν απέφυγε την τελευταία θέση με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δεκαεπτά ήττες.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Πασπαλάρης, Τσιβγιούρας (80' Σιαμουρδάνης), Παπούλιας, Αλ. Βέτσικας, Λένα (75' Τσιονάρας), Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Μαρέδης, Χρόνης (62' Μάρκο), Σκεντέρης, Τσένα.
Κένταυρος: Καμτσέλης, Εκταρίδης (46' λ.τρ. Τσατσάνης), Πανάρετος, Ντουντουρής (20' λ.τρ. Παπαδημητρίου), Τζήκας, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Β. Γώγος, Ανδρέου (55' Βρέκουλος), Μπογδανίδης, Πότσκα.