noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Απόλλων 1-5

Ο Άνθιμος Γαζής προηγήθηκε αλλά ο Απόλλων με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εκ των οποίων τα τρία σε ένα πεντάλεπτο από τον ίδιον παίκτη (!), πήρε τη νίκη και έτσι, η ομάδα των Καναλίων τερμάτισε στη 2η θέση της Β' ΕΠΣΘ. Ο Κουτσουνίδης λίγο πριν βγει το πρώτο 45λεπτο άνοιξε το σκορ για τον Άνθιμο Γαζή που ατύχησε να χάσει με τραυματισμό τον Λάσκο και ελλείψει αναπληρωματικών στον πάγκο, συνέχισε στην επανάληψη με παίκτη λιγότερο. Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 62' με πέναλτι του Μωραΐτη (την εσχάτη των ποινών κέρδισε σε ανατροπή του ο Κερμελής), ενώ στη συνέχεια ο Γιαννακούρας πέτυχε το γρηγορότερο χατ τρικ της φετινής σεζόν με γκολ στο 66ο, 68ο και 70ό λεπτό. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Κελεσίδη δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Άνθιμος Γαζής τερμάτισε στην 8η θέση με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες κι έντεκα ήττες, ενώ ο Απόλλων κατετάγη 2ος με δώδεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Κωτούλας, Καρούτσος, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Νικηφοράκης, Καρασιώτος, Μπακογιάννης, Κουρτέσης, Λάσκος, Τσεπάνης, Μούτος.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Παναγιωτάκης (80' Γκάνιος), Μωραΐτης, Βασιλείου, Γιαννακούρας (75' Παπουτσής), Κερμελής (75' Κοκόλας), Ψαθάς.