noodles volos banner

Σήμερα στο ΕΑΚ με Ιωνικό Ν.Φ. ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball
Την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
 
Οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, που έκαναν ποδαρικό με το ....αριστερό στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος με τον Θρίαμβο, θέλουν να αφήσουν στην άκρη την κακή τους αγωνιστική παρουσία στο
συγκεκριμένο παιχνίδι και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στοη σημερινή αναμέτρση, για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Η αποστολή βέβαια δε θα είναι εύκολη απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου. Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός και ανταγωνιστικός και από τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Κενταύρου θέλει τη συμπαράσταση όλων των φίλων της ομάδας και του αθλήματος, για να τη βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Γι ' αυτό γίνεται κάλεσμα σε όλους, να δώσουν το βροντερό παρών στις κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου.
 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Volos Live, στο διαδίκτυο. https://www.youtube.com/watch?v=Bsu9fzRBG0I
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
 Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Γ.Ε. Αγριάς - Κένταυρος 2008 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00, στο καφέ - μπαρ Da Leste, στην παραλιακή οδό της Αγριάς. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους αθλητές, προπονητές, φίλους και μέλη του συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.