noodles volos banner

Ισοπαλία στη Λαμία με συναρπαστικό φινάλε

  • Published in Handball

Ισόπαλος 21-21 έληξε ο αγώνας του Κενταύρου Αγριάς στη Λαμία με την τοπική Φθία στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας.

Ο Κένταυρος παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένος, με αποτέλεσμα τα 18 λάθη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αγωνίστηκε με δύο  σημαντικές απουσίες, των δύο περιφερειακών Λοΐζου και Ροδοβίτη. Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό και με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, συναρπαστικό όμως στην εξέλιξή του. Ο Κένταυρος ξεκίνησε δυνατά προηγούμενος μάλιστα στο 8ο λεπτό με σκορ 2-5, όμως η Φθία ισοφάρισε. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου (9-9). Το σκηνικό ήταν το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κένταυρο με ξέσπασμα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων 12-14 στο 40ό λεπτό. Η ομάδα της Λαμίας επιβάλλοντας όμως τον αργό ρυθμό στο παιχνίδι, κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ, αλλά και να προηγηθεί κάποιες φορές. 
Ένα λεπτό πριν την λήξη ο Κώστας Μιμίκος με πολύ ωραίο σουτ από τα 9 μέτρα πέτυχε το 20-21, στην επόμενη γρήγορη επίθεση της Φθίας, ο Αϊβάζης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σαμαρά με μακρινό σουτ, αλλά δεν τα κατάφερε κι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές. 
Η ομάδα του Κενταύρου με προβάδισμα του ενός γκολ, αλλά και με παίκτη παραπάνω, είχε την επίθεση 40, ο Βόγλι έκλεψε την μπάλα και ο Ντούλας πέτυχε στον αιφνιδιασμό την ισοφάριση (σε μια φάση βέβαια που ελέγχεται αν ο παίκτης της Λαμίας έχει πατήσει στην περιοχή των 6 μέτρων πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια του). Στη τελευταία επίθεση οι παίκτες του Κενταύρου το μόνο που κατάφεραν ήταν να κερδίσουν ελεύθερη ρίψη από τα 9 μέτρα, σε νεκρό χρόνο, η οποία ήταν όμως άκαρπη για την ομάδα του Αγριάς και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 21-21.

Δεκάλεπτα: 3-5, 6-6, 9-9, 12-14, 16-17, 21-21. 
Φθία Λαμίας: Νάκος, Αιβάζης (3), Ντούλας (8), Οικονόμου, Γκούρλιας (1), Σκέντζος, Αλεξανδρής, Ίβρος (5), Βόγλι (3), Μακρής Θ., Κραουνάκης (1), Κουτσιανάς, 
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής, Κρατήρας (1), Μακρής (1), Μιχαηλίδης, Αργέντος, Αρβανιτίδης (4), Σκετόπουλος (1), Ασαριδης (6), Μάνο, Ζωναρόπουλος (2), Νούλης (1), Καρανάσιος.