noodles volos banner

"Η ομάδα χτίζεται με τριετές πλάνο, μέχρι τέλος του μήνα οι υπόλοιπες μεταγραφές" (video)

Για τη συμφωνία με τους Ανιέτε και Τζιώρα, για τους συνεργάτες του Φλουτ αλλά και για τις μεταγραφές μίλησε επίσης στη συνέντευξη Τύπου, ο Ανδρέας Πάτσης. 

Για τους Ανιέτε και Τζιώρα: «Με τον Ανιέτε και τον Τζιώρα έχουμε συμφωνήσει. Ο Ανιέτε είναι στην Ισπανία και ξεκουράζεται, συμφωνήσαμε σε όλα, είμαστε σε επικοινωνία με το δικηγόρο του και θέλει να ηγηθεί τη νέα μας προσπάθεια για την επόμενη χρονιά. Δώσαμε τα χέρια και απομένει να υπογράψουν τα συμβόλαια μέχρι 25 Ιουνίου».

Για το εάν θα έρθουν Ολλανδοί προπονητές στην ακαδημία: «Δεν κάναμε τυχαία συμβόλαιο τριών ετών με τον κ. Φλουτ. Η άποψή μου είναι ότι οι προπονητές δεν πρέπει να αλλάζουν. Επιλέξαμε μια σχολή σκληρή, καλή που ξέρει να βγάζει παίκτες. Για αυτό επιλέξαμε τον κ. Φλουτ που έρχεται με πάθος και διάθεση στην Ελλάδα. Στους όρους που έβαλε ήταν να έχει όλη την ευθύνη των ομάδων της ακαδημίας, των ομάδων Κ-19, Κ-17. Εκεί θα φέρουμε κι άλλον Ολλανδό, ένα επιτελικό στέλεχος όλες τις μικρές ομάδες, με επαγγελματικό προσανατολισμό».

Για τους συνεργάτες του κ. Φλουτ: «Ο κ. Φλουτ προτιμάει να έχει επιτελείο από την Ελλάδα. Άρα θα πρέπει να καταλήξουμε στο θέμα των συνεργατών του, θα δούμε με ποιους θα συμφωνήσουμε. Η προετοιμασία θα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα γίνει στο Βόλο με στάδιο δύο εβδομάδων επίσης σε άλλο μέρος, στην Ελλάδα, όπως θέλει ο κ. Φλουτ».

Για το εάν θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές από άλλες ΠΑΕ: «Έχουμε ανάγκη συνδρομής παικτών από κάποιες άλλες ομάδες και είμαστε σε συζητήσεις με 3-4 ομάδες της Σούπερ Λιγκ για να έχουμε κάποιους δανεικούς παίκτες».

Για τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν σε δέκα ημέρες από σήμερα και θα παραμείνει ανοικτό το θέμα μόνο των ξένων άνω των 24 ετών. Ο Φλουτ ξέρει την βόρεια αγορά καλύτερα αλλά δεν είναι απαραίτητο να αποκτηθούν παίκτες από αυτή».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Δεχθήκαμε μια πρόταση από την ΑΕΚ, μιλήσαμε με τον κ. Μπάγεβιτς και κλείσαμε αμέσως το φιλικό παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τη φιέστα να την κάνουμε στις 17 Αυγούστου, να κάνουμε ένα έντονο επετειακό διήμερο για την άνοδο και τα 90 χρόνια της ομάδος μας».

Media

Last modified onThursday, 19 June 2014 23:00