noodles volos banner

Στις 17.30 στο Κερατσίνι το Σάββατο και με τηλεοπτική κάλυψη ο τελικός

Δεν άλλαξε τελικά η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στη Νίκη και τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς η αναμέτρηση θα γίνει στο Κερατσίνι στις 17.30 το Σάββατο 9 Ιουνίου, ενώ η ιστοσελίδα telesport.gr θα καλύψει τηλεοπτικά τη συνάντηση. Πάντως, αυτό που μετρά είναι ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να υποβαθμίσει φέτος τον θεσμό με την έδρα που επέλεξε. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων: 

"Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους για τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018 ανάμεσα στην ομάδα μας και στον ΟΦ Ιεράπετρας. Η αναμέτρηση ορίστηκε από την ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» , το Σάββατο 09/06/2018 στις 17:30, με τιμή Εισιτηρίου 5€. Σε αυτόν τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, είμαστε σίγουροι πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιστρέψουν το βράδυ στην πόλη μας και πάλι, έπειτα από 42 χρόνια, με τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος. Ευχή μας να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός-διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*Για τους φίλους της ομάδας μας που δε θα καταφέρουν να δουν από κοντά τον αγώνα, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα: www.telesport.gr

Last modified onMonday, 04 June 2018 22:20