noodles volos banner

Αστέριος Γιακουμής ο πρώτος για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, που είναι ο 30χρονος έμπειρος τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής. Πρόκειται για γκολκήπερ, που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 102 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με Αγροτικό Αστέρα για 9 σεζόν και Σπάρτη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε.

Επίσης έχει και μία συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πηγαίνοντας στον δικέφαλο του Βορρά το 2010 για πρώτη φορά και έχοντας συνολικά τρεισήμισι χρόνια παρουσία σ’ αυτόν. Η σεζόν 2018-19 για τον Αστέριο Γιακουμή θα είναι η πρώτη του στη Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Αστέριος γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1988 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στον Αγροτικό Αστέρα, που αγωνιζόταν στην Football League. Παρέμεινε στον Αγροτικό Αστέρα έως το 2010, ενώ την περίοδο 2015 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στη Super League. Τη χρονιά 2016-2017 επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Σπάρτης.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα (1,87) με εμπειρία τόσο στην Football League όσο και στην Superleague, ενώ έχει τιμήσει και τα χρώματα της χώρας μας, καθώς έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος under 21, την περίοδο 2010-2011.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Αστέριο στην  ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Επίσης, την Τρίτη ή την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να ακουστεί ένα μεταγραφικό «μπαμ», με το θερμόμετρο στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου ν’ ανεβαίνει.

 

Last modified onMonday, 04 June 2018 21:40