noodles volos banner

Ν. Τσεκούρας: Προτεραιότητα να φτάσουν τα 500 τα μέλη του Ερασιτέχνη

Σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. τονίζεται:

«Τη Δευτέρα 27/11/2017 η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρέθεσε δείπνο στους αθλητικούς συντάκτες του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Το δείπνο που έγινε στο ξενοδοχείο VALIS, με τη φιλοξενία της ιδιοκτήτριας οικογένειας Μποτσιβάλη, είχε σκοπό την γνωριμία του νεοεκλεγέντος Δ.Σ με τους αθλητικούς συντάκτες.

Τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Τσεκούρας ο οποίος εστίασε στα κάτωθι:

 -Στον  ρόλο των δημοσιογράφων ως ασφαλή και υπεύθυνο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φορέων του αθλητισμού και της κοινής γνώμης.

-Τη σημασία της ασκούμενης κριτικής και την επίδρασή της στην μη επανάληψη αστοχιών και λαθών.

-Τις προτεραιότητες του νεοεκλεγέντος Δ.Σ με ειδική αναφορά στην ενδυνάμωση του Συλλόγου μέσω εγγραφής νέων μελών, άμεσα έως του αριθμού των 500, στην επέκταση του στην τοπική κοινωνία, στην ανάπτυξη τμημάτων υποδομών με νέους αθλητές, με συμμετοχή των παιδιών σε όλα τα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους σε κάθε άθλημα, στην ανάταξη των οικονομικών πόρων του Συλλόγου, στη διενέργεια εκδηλώσεων σύσφιξης δεσμών Συλλόγου-Φίλων και Οπαδών και στην υλοποίηση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα με τοπικούς φορείς και ιδρύματα.

Ειδική αναφορά έγινε από τον πρόεδρο στην πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ, καθώς την Κυριακή 3/12/2017 και ώρα 17.00, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θα τελεστεί  αγώνας επίδειξης από την ομάδα μπάσκετ ΑΜΕΑ (οι Αργοναύτες) στην ανάπαυλα του αγώνα Μπάσκετ Γυναικών Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με ΦΑΡΟ Κερατσινίου, για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Το δείπνο έκλεισε με συζήτηση των δημοσιογράφων με όλα τα μέλη του Δ.Σ (τακτικά και αναπληρωματικά) που παρευρίσκοντο και ανανεώθηκε το ραντεβού για τη νέα χρoνιά».