noodles volos banner

Μωυσίδης: Περιμένουμε την Κυριακή σαν λιοντάρια στο κλουβί

Στο evrytaniasport παραχώρησε συνέντευξη ο Σεραφείμ Μωυσίδης ενόψει του ματς με το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό. Σ’ αυτήν τονίζει ότι περιμένουν άπαντες στην ομάδα το παιχνίδι της Κυριακής σαν λιοντάρια στο κλουβί.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο evrytaniasport:

Σεραφείμ, μίλησε μα για την πορεία της Νίκης Βόλου…

«Νομίζω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας σαν ομάδα, αλλά και την ιστορία της. Οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αναθαρρήσουμε αρχής γενομένης από την Κυριακή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις απώλειες που είχαμε, αν και δεν αξίζαμε να χάσουμε πολλούς βαθμούς. Από εδώ και πέρα κοιτάμε μπροστά και επιβάλλεται να ανακάμψουμε τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο της ομάδας».

Σας προβληματίζει η μέτρια βαθμολογική συγκομιδή;

«Η βαθμολογία είναι κάτι που μας προβληματίζει σίγουρα, γιατί δεν είναι ενδεικτική ης  αξίας της ομάδας.  Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πλέον και δεν έχουμε πάρα να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι τελευταίο λεπτό».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη συνέχεια;

«Στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη σε κάθε ματς. Το επιβάλλει η ιστορία της ομάδας, η φανέλα, ο κόσμος που μας στηρίζει και θέλουμε να το ανταποδίδουμε κάθε Κυριακή. Όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα είναι τότε που πρέπει να βγούμε μπροστά οι παίκτες και να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας και της ανάγκης για επιτυχίες. Νομίζω πως έχουμε όλα τα εχέγγυα σαν ομάδα να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας σχολιάσεις το επερχόμενο μας της Κυριακής με το Βελούχι…

 «Όσον αφορά το ματς της Κυριακής είναι ματς τελικός, όπως προείπα. Θέλουμε τη νίκη για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, έχουμε μια επικίνδυνη ομάδα απέναντι μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη. Περιμένουμε την Κυριακή σαν λιοντάρια στο κλουβί, για να κερδίσουμε».

Πηγή: EvrytaniaSport