noodles volos banner

Προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού για τον Ολυμπιακό Β.

Η τελευταία δυνατή προπόνηση για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων έγινε την Παρασκευή στο γήπεδο του Σαρακηνού, αφού στην Άλλη Μεριά γίνεται επανασπορά.

Ο αγωνιστικός χώρος όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και υπήρξε ανησυχία για κάποιον τραυματισμό, με αποτέλεσμα η προπόνηση να μη γίνει, όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Βέβαια, ουδέν κακόν αμιγές καλού, αφού ούτε και το γήπεδο των Φαρσάλων είναι σε τόσο καλή κατάσταση, επομένως η χθεσινή εκγύμναση βοήθησε να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές σε συνθήκες που πιθανόν να συναντήσουν την Κυριακή.

Πάντως, το συμπέρασμα είναι πως η συγκυρία να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός Βόλου το Πανθεσσαλικό, το ΕΑΚ και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς επανέφερε το γηπεδικό πρόβλημα, αφού η ομάδα έπρεπε να ψάχνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα χώρο για προπόνηση, ενώ θυμίζουμε ότι μέσα στη βδομάδα επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις του Ερμή.

Όλη αυτή η αβεβαιότητα έχει αντίκτυπο και στην ηρεμία των ποδοσφαιριστών και είναι κακό συνολικά για την ομάδα, που δεν προετοιμάζεται, όπως επιβάλλεται, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων.