noodles volos banner

Τρίτη και φαρμακερή χωρίς Τόσκα και Παπαϊωάννου

Οι δύο αγώνες μακριά από τον Βόλο είναι αυτοί που έχουν κάνει την αρνητική διαφορά μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό και που τον αναγκάζουν να βρίσκεται στο μείον πέντε νωρίς από την κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από το Βελούχι, που μετά έχασε τα δύο επόμενα ματς στην έδρα του, ενώ με την ατυχία να παίζει τον ρόλο της, αφού ο Θέος έχασε πέναλτι, έφεραν λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Ιτέας.

Στο τρίτο πλέον ματς  εκτός έδρας η ομάδα του Κώστα Μπράτσου καλείται να φέρει το πρώτο διπλό απέναντι στον ανεβασμένο ψυχολογικά Αχιλλέα Φαρσάλων (Κυριακή 29/10, 15.00, με διαιτητή τον Στέφανο Ξηρογιάννη από τη Βοιωτία), αφού στους γηπεδούχους επέστρεψε ο προπονητής που τους ανέβασε στη Γ’ Εθνική, ο 64χρονος και παλιά δόξα της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας.

Στον Ολυμπιακό Β., που έχει να παίξει δέκα χρόνια στο γήπεδο των Φαρσάλων και το 2007 νίκησε εκεί τον Αχιλλέα με 0-1 για τη Δ’ Εθνική, σίγουρα έχουν μία εικόνα για τις δυνατότητες του αντιπάλου τους, αλλά δεν μπορούν να ξέρουν τι εκπλήξεις επιφυλάσσει ο έμπειρος τεχνικός.

Ωστόσο, όπως και να αγωνιστεί ο Αχιλλέας, οι φιλοξενούμενοι ως φαβορί και ως μεγάλη ομάδα που είναι, ετοιμάζονται να παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας και ενδεχομένως αυτό θα επιθυμούν και οι Φαρσαλινοί, παραχωρώντας χώρο και παίζοντας αμυντικά.

Τιμωρημένος ο Τόσκας

Για τον Ολυμπιακό Βόλου απών θα είναι ο Τόσκας, που συμπλήρωσε σκόπιμα στο τέλος του αγώνα με τα Σέλλανα κάρτες, φτάνοντας τις τέσσερις, ώστε να μην έχει πρόβλημα στα επόμενα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Εκτός του τιμωρημένου υψηλόσωμου αμυντικού μέσου, για τον οποίον καλείται η τεχνική ηγεσία να βρει τη λύση, δε θα είναι στην αποστολή και ο τραυματίας νεαρός κεντρικός αμυντικός Παπαϊωάννου.

Θυμίζουμε ότι οι Βολιώτες θα έχουν ακόμη μία φορά στο πλευρό τους αρκετούς οργανωμένους και μη φιλάθλους, αφού και η απόσταση με την κωμόπολη του νομού Λάρισας είναι κοντινή, ενώ διοργανώνεται και εκδρομή.  

Τέλος, ο Ολυμπιακός Β. θα αποκτήσει, όπως όλα δείχνουν, δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν στις προοπονήσεις εδώ και καιρό, τους Πλουσή και Σιγαλάκο. 

Last modified onSaturday, 28 October 2017 03:27