noodles volos banner

"Λύτρωση" στο 81' με Σιώμο!

Ο Αλέξανδρος Σιώμος, που είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, “λύτρωσε” τον Ρήγα Φεραίο και με το γκολ που πέτυχε στο 81ο λεπτό, χάρισε το τρίποντο στον Ρήγα Φεραίο. Οι Βελεστινλιώτες δυσκολεύτηκαν από τον Βατανιακό καθώς η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα αλλά εν τέλει πήραν μια ακόμη εντός έδρας νίκη.

Στο 7ο λεπτό ο Μπίκας σούταρε για να μπλοκάρει ο Τζήμας, στο 12ο ο Κεμάλλι σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα δυνατό σουτ του Χατζή, έδιωξε με γροθιές ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στη συνέχεια, οι “κυανόλευκοι” απείλησαν με τους Ζενούνι (17'), Σπαθή (φάουλ στο 37'), ενώ στο 45' δυνατό σουτ του Mπίκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πέρασε παράλληλα με τη γραμμή της εστίας.
Στην επανάληψη, ο Τζήκας εξουδετέρωσε με υπερένταση “κεραυνό” του Χατζή στο 72', στο επόμενο λεπτό σουτ του Μαλάκου έφυγε ξυστά από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 78' ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαλάκου. Τελικά το γκολ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήρθε στο 81ο λεπτό. Ο Μαλάκος σέντραρε και ο Σιώμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην καρδιά της άμυνας του Βατανιακού. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν, με ωραίο φάουλ του Μαλάκου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζήμας και καρφωτή κεφαλιά του Ναουμίδη, που έσπασε στο έδαφος και  πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Ναουμίδης, Γούτσιος, Αλεξίου (46' Μαλάκος), Χατζής, Ζενούνι, Μπίκας (85' Βουραζέρης), Γουτούλης (65' Σιώμος), Κεμάλλι.
Βατανιακός: Τζήμας, Παναγιωτίδης Γ., Κατσιούλας (79' Παναγιωτίδης Σ.), Καραγιάννης, Καρτσάμπας Αθ. (46' Μποστάνζυ) Καρτσάμπας Αλ., Λαζαρίδης, Τοπαλλί (61' Πιριτζάους), Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Μυλιάρδος.

Last modified onSunday, 22 March 2015 20:17