noodles volos banner

3-2 ο Εργοτέλης την Βέροια

Καλά δείγματα γραφής κι από τις δυο ομάδες στο φιλικό στη Νάουσα, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη ένα τέταρτο περίπου πριν από το τέλος του αγώνα. Οι Κρητικοί είδαν τον Ζιγκί Μπαντιμπαγκά να κάνει ντεμπούτο, έστω κι ανεπίσημο, με τη φανέλα της ομάδας τους, ενώ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βέροιας πέτυχε ο Μίλαν Μιντράκοβιτς. Στα αξιοσημείωτα για τον Εργοτέλη το γεγονός ότι πέτυχε δυο γκολ ο Άγγελος Χαντί κι έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ για τη Βέροια πέρα από τον Σέρβο σκόρερ, έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Τραπ. Το σκορ άνοιξε στο 18’ με την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, ενώ η Βέροια ισοφάρισε με τον Μιντράκοβιτς στο 22’. Οι Κρητικοί ήταν αυτή που πήραν και πάλι προβάδισμα στο 30’ χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Χαντί με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο πλασέ του Μπαργκάν στο 41’. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε στο 72’ και πάλι από τον Χαντί.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (60’ Καβουσάκης), Σαρρής (80’ Άλα), Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ρέντζας (75’ Τζανακάκης), Καρντόσο, Κούρτι (69’ Κασαπάκης), Χρυσοφάκης (71’ Μπαντιμπανγκά), Λεονάρντο, Χαντί, Αναστασάκος.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σεντεμέντες, Γεωργιάδης, Τραπ, Όστοβιτς, Μπαργκάν, Ντα Κώστα, Μπεν, Μιντράκοβιτς.

Έπαιξαν και οι: Καλτσάς, Σεκούντο, Μπλαβούκος, Βεργώνης, Κοταρίδης, Σίμος, Γκιγέρμο, Αποστολόπουλος, Μάνος, Τσιμογιάννης, Παυλίδης.

πηγή: onsports.gr