noodles volos banner

Η «Ομόνοια» Βόλου ….ομονοεί και στην πίτα!

Παρούσα,  το Σαββατόβραδο, προχθές, η «Ομόνοια» Βόλου των γκριζο-λευκομάλληδων ποδοσφαιριστών (!) τήρησε και φέτος με ευλάβεια (και σε αδιατάρακτη ομόνοια) το έθιμο της κοπής της πίτας.

Τα μέλη της, συν γυναιξί, τέκνοις και… εγγονοίς από το γήπεδο-το «Πανθεσσαλικό» εν προκειμένω, όπου κάθε Σάββατο διεξάγονται οι  αγώνες τους-«μετακόμισαν» στην  κατάμεστη αίθουσα «Κ.Χ. 1948» και διασκέδασαν με τους ήχους μουσικής και τραγουδιών μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Κατά τα …πατροπαράδοτα, ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» Γιώργος Καλαϊτζάκης,  με σύντομο λογύδριο υποδέχθηκε και ευχαρίστησε τα μέλη, τις οικογένειές τους και   τους φιλοξενούμενους και αναφέρθηκε στην περίπου 35ετή ιστορία της ομάδας ως πολιτιστικο-αθλητικού σχήματος. Ούτε και παρέλειψε να σκιαγραφήσει τις προοπτικές για το μέλλον του σωματείου, που ανανεώνει το αγωνιστικό του αίμα, χωρίς να αποχωρίζεται και το… υπερήλικο!

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση της «Ομόνοιας» απένειμε στο μέλος του σωματείου-δεινό γκολτζή- Γιάννη Τόλια, αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, μια αναμνηστική πένα. Ήταν αναγνώριση που συνοδεύθηκε από τα συγχαρητήρια της διοίκησης, με την ευκαιρία της πρόσφατης απόφασης του συμβουλίου κρίσεων να τον κηρύξει διατηρητέο στο βαθμό του ταξιάρχου και στη θέση που κατείχε.

 Ως προς την τύχη  των δύο «παράδων» της πίτας, ο μεν ένας έλαχε στο κομμάτι της κορούλας του τερματοφύλακα της «Ομόνοιας» Πανταζή Φασουλίδη. Ο δεύτερος -προσφορά του καταστήματος- ανέδειξε τυχερή την  κ. Πάστρα, σύζυγο του επίσης μέλους-παίκτη, Τάσου Πάστρα.

*Στη φωτό διακρίνεται ο πρόεδρος της «Ομόνοιας»  Γ. Καλαϊτζάκης πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης (εξ αριστερών) Χρ. Βενέτη, Βασ. Κουκόπουλο και στο βάθος αχνά στο μισοσκόταδο  Στ. Γαρουφαλή και Ν. Παπαπέτρο.

Δ.