noodles volos banner

Ο Σαμαράς έστειλε την ΑΕΔ στη β΄φάση

Ο Σαμαράς μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει το γκολ που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση Ο Σαμαράς μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει το γκολ που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση

Η ΑΕ Διμηνίου συνεχίζει στη διοργάνωση του Κυπέλλου χάρη στη σημερινή της εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 και "χρυσό" σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα από τον Ολυμπιακό Βόλου, Σταύρο Σαμαρά που βρήκε δίχτυα στα μισά του δευτέρου μέρους. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου, κυρίως στο πρώτο μέρος, πάλεψαν αλλά δεν είχαν ουσία οι "κιτρινόμαυροι" του Θανάση Βλαχόπουλου.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΔ κυριάρχησε και μάλιστα έβγαλε μερικές πολύ ωραίες φάσεις με την μπάλα κάτω και συνεχείς εναλλαγές από πάσες. Στο 15ο λεπτό, ομαδική προσπάθεια από την άμυνα έως την επίθεση, ολοκληρώθηκε με τον Σαμαρά να μην προλαβαίνει να πλασάρει όπως θα ήθελε προ του Κουρίτα, ενώ στο 21'  ο Ταμπακόπουλος σέντραρε για τον Τσουκάλη, αυτός έστρωσε στον Σαμαρά που τροφοδότησε τον Φιλατζικιώτη. Το σουτ του αρχηγού των γηπεδούχων από καλή θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Επικίνδυνο φάουλ από πλάγια του Μαυρίδη έδιωξε με το κεφάλι μπροστά στο τέρμα ο Γεωργούλας στο 26', ενώ λίγο αργότερα ο Τσουκάλης σούταρε, για να αποκρούσει με τα πόδια ο γκολκίπερ του Άρη. Σε καλή θέση ήταν ο Κατσαρός στο 38', αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν ανησύχησε τον Κοντογιάννη, ενώ στο 45' ο Νούσιας βρέθηκε τετ-α-τετ, καθυστέρησε και τον ανέκοψαν οι αμυντικοί.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε χαρακτηριστικά, οι δύο ομάδες έδειξαν κουρασμένες και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο Σαμαράς στο 73' τσίμπησε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 1-0. Ο νεαρός παίκτης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν φάνηκε, όμως έκρινε το ματς με το γκολ αυτό.
Πέντε λεπτά αργότερα, οι του Άρη ζήτησαν κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη, στον Μαυρίδη, ενώ στο 85' κεφαλιά του Μοράλες από ευνοϊκή θέση έφυγε άουτ. Η ΑΕ Διμηνίου είχε διπλή ευκαιρία στο 85' όταν ο Ανατολής πέρασε ωραία πάσα και ο Σαμαράς βγήκε τετ-α-τετ. Το πλασέ του απέκρουσε ο Κουρίτας, που εξουδετέρωσε στη συνέχεια με τα πόδια και το κοντινό σουτ του Κανδήλα. Στο 89' φαλτσαριστή σέντρα του Τσίρου λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Κοντογιάννη που δεν μπλόκαρε σταθερά αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπήκε στη φάση και στις καθυστερήσεις, δυνατό σουτ του Φαρασόπουλου εκτός μεγ. περιοχής, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σε κόρνερ.


aedaris