noodles volos banner

Άθλος-Μυρμιδόνες 1-3

Ύστερα από έξι σερί ήττες και μία ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική, οι Μυρμιδόνες πανηγύρισαν τη νίκη, σε αγώνα που έδωσαν στο γήπεδό τους, στον Πλάτανο ως φιλοξενούμενοι! Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Βασίλη Τσιάτσιου, στο 29' έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Νίκου Χαλάτση (φωτογραφία) ύστερα από σέντρα του Ζαφειρίου, ο Άθλος μείωσε στο 55' με τον Δημόπουλο από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η υπόθεση “νίκη” για τους “κυανόλευκους” ...καθάρισε στο 68' όταν ο Πιπινής πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και με σουτ από πλάγια, νίκησε τον Μέμο για το 1-3. Ένα φάουλ του Κοντοβά στο πρώτο μέρος και σουτ του ίδιου παίκτη στο 70' ήταν καλές στιγμές για τον Άθλο, ενώ οι Μυρμιδόνες βρέθηκαν σε αρκετές φάσεις για γκολ, κυρίως με τον Δ. Μπούρχα στο δεύτερο μέρος και τον Ν. Μάντζαρη προς το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Μπιρμπίλης, Δημόπουλος, Δάρας (63' Φωτιάδης), Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Τσεκρέζης, Μπαζής, Νικολάου (76' Νικογιάννης), Δήμας, Ξηροκώστας (76' Κομπούρα).
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Τσιάτσιος, Ακριβός (72' Ν. Μάντζαρης), Χαλάτσης, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Π. Μπούρχας, Ζαφειρίου (81' Ευστ. Μάντζαρης), Νικηφοράκης (57' Πιπινής).