noodles volos banner

Αγχίαλος-Αχιλλέας 3-1

Η Αγχίαλος προηγήθηκε 3-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο Αχιλλέας μείωσε αλλά δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ομάδα του Θανάση Μπίλη με σκορ 3-1 να φθάσει σε ακόμη μία εντός έδρας επιτυχία που την διατηρεί σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 1-0 στο 8ο λεπτό με πλασέ του Καραγιώργου ύστερα από σέντρα του Μπούτλα, το 2-0 στο 14' με κεφαλιά του Καπέσιου σε σέντρα του Μαυρόπουλου (το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα) και το 3-0 στο 25' όταν ο Βέτσικας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μηδειάτης σημείωσε ωραίο τέρμα με σουτ πριν πέσει η μπάλα στο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 32' με κοντινό πλασέ του Σπανού, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Ρωμανού σε σουτ του Ζγουλέτα.

Για την Αγχίαλο, ο Καραγιώργος είχε ευκαιρία με πλασέ άουτ στο 10', ο Μπούτλας είχε σουτ από καλή θέση δίπλα από το δοκάρι στο 37', ενώ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο Καραγιώργος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους ανθρώπους της Αγχιάλου να κάνουν λόγο για λανθασμένη υπόδειξη. Στο φινάλε του ματς, ο 15χρονος Λάζογλου έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όταν από κοντά, έπιασε “αέρα”. Αναφορικά με τον Αχιλλέα, μετά το 3-1, κεφαλιά του Χασιώτη και σουτ του Ζγουλέτα έφυγαν άουτ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη τέσσερις καλές ευκαιρίες χάθηκαν με τους Ζγουλέτα, Σπανό και Χατζηγεωργίου.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Μαυρόπουλος, Μηδειάτρης, Τσακόγιας, Βέτσικας (75' Σγατζής), Φοιύκης (60' Σίμος), Τσάμης, Χ. Μπούτλας (85' Λάζογλου), Καραγιώργος, Καπέσιος.
Αχιλλέας: Σχουλής, Λάμπος, Μαλλιαρός (65' Χατζηγεωργίου), Μπεζάτης, Τσιοκάρας, Τσουκάρας, Χασιώτης, Τσεκούρας, Σπανός, Ζγουλέτας, Μόσχος.