noodles volos banner

Ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο, η Σκόπελος απειλεί τον ΓΣΑ

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρακλή και Σαρακηνό κλέβει τις εντυπώσεις στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΘ που μοιράζεται με επτά παιχνίδια το Σάββατο και πέντε την Κυριακή. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις.

Στον 1ο όμιλο, το πρωί της Κυριακής, ο Ηρακλής που έχει οκτώ νίκες στο γήπεδό του σε ισάριθμα παιχνίδια φιλοξενεί τον Σαρακηνό που έχει κερδίσει σε όλες τις εξόδους του! Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της σεζόν, το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της κορυφής. Μία ημέρα νωρίτερα, η ΑΕ Διμηνίου έχει δεύτερη στη σειρά έξοδο, στο γήπεδο της Γατζέας με αντίπαλο την προτελευταία ΑΕ 2002 και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην πρώτη θέση, περιμένοντας το ντέρμπι. Ο Θησέας παίζει με την Αγία Παρασκευή στο ΕΑΚ, σε αμφίρροπη αναμέτρηση, η Δάφνη έχει την ευκαιρία να κερδίσει μετά από τρεις αγωνιστικές καθώς αντιμετωπίζει τον Πηλέα που κέρδισε στην πρεμιέρα αλλά μετά μετράει μόνο ήττες, ενώ ο Άρης, ύστερα από δύο εντός έδρας ήττες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, φιλοξενεί τον επικίνδυνο Πανιώνιο. Τέλος, στη Σκιάθο ταξιδεύει ο Μαγνησιακός, με τους νησιώτες να είναι πέμπτοι στην κατάταξη και να κοιτούν ψηλότερα και τη βολιώτικη ομάδα στην ένατη θέση.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού είναι ασταμάτητος κάνοντας καταπληκτική σεζόν καθώς έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Δεύτερος ο Διαγόρας που δεν σκοράρει πολύ αλλά παίρνει νίκες και μάλιστα έχει περισσότερους βαθμούς από τις τρεις ομάδες κορυφής του άλλου ομίλου (!) και τρίτος ο Πρωτεσίλαος που μετράει διπλάσια γκολ από τον Διαγόρα. Η Σκόπελος φιλοδοξεί να ανακόψει την ξέφρενη πορεία των πρωταθλητών στο γήπεδο “Επ. Πετραλιάς” του νησιού. Ο Διαγόρας έχει δύσκολη αποστολή στη Σούρπη καθώς παίζει με τον δυνατό εντός έδρας Αίαντα, ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι το ματς στον Πτελεό ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Απόλλωνα (με 29 βαθμούς το σύνολο του Ανδρωνά, με 27 αυτό του Ρέππου), ενώ η Δήμητρα φιλοξενεί τις Μικροθήβες (ένας βαθμός χωρίζει τους αντιπάλους). Επίσης, οι Μυρμιδόνες θα αγωνιστούν φιλοξενούμενοι στο γήπεδό τους που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Άθλος, ενώ τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής είναι αυτό στην Ν. Αγχίαλο ανάμεσα στην ομώνυμη τοπική ομάδα και τον Αχιλλέα.