noodles volos banner

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή

Μεγάλο παιχνίδι το πρωί της Κυριακής στο “Βασδέκειο” καθώς κοντράρονται Ηρακλής και Σαρακηνός. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την ΑΕ Διμηνίου και καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία, το αποτέλεσμα που θα φέρουν στην 17η αγωνιστική θα κρίνει πολλά στη μάχη της κορυφής.

Το αξιοπερίεργο είναι πως “κυανόλευκοι” και “ροσονέρι” πηγαίνουν στο ντέρμπι αήττητοι αναφορικά με ...την έδρα που αγωνίζονται την Κυριακή. Τι εννοούμε; Ο Ηρακλής μετράει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς στο γήπεδό του, ενώ ο Σαρακηνός δεν έχει χάσει ούτε βαθμό εκτός έδρας σε 7 αναμετρήσεις! Μοναδικές επιδόσεις στον όμιλο και το σερί ενός εκ των δύο θα σπάσει σε περίπτωση νίκης την Κυριακή...
Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη διαθέτει την καλύτερη επίθεση του 1ου ομίλου με 38 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 8. Ως γηπεδούχος κέρδισε 4-0 τον Πανιώνιο, 5-1 τον Άρη, 2-1 τον Μαγνησιακό, 1-0 τον Θησέα, 1-0 την ΑΕ 2002, 4-0 τη Δάφνη, 2-0 την ΑΕ Διμηνίου και 3-0 τον Πηλέα. Πολύ κοντά ο Σαρακηνός αναφορικά στα τέρματα με 36-10. Στις εξόδους του, πήρε τρίποντο με 2-0 επί της ΑΕ 2002, 2-1 επί της Αγίας Παρασκευής, 1-0 στη Σκιάθο, 4-0 επί του Πανιωνίου, 2-0 επί του Άρη, 2-1 επί του Μαγνησιακού και 3-1 επί του Θησέα στο ΕΑΚ.
Αμφότεροι με έμπειρες μονάδες κι αρκετούς νεαρούς παίκτες, ο Ηρακλής από το ξεκίνημα της σεζόν έβαλε στόχο τον πρωταθλητισμό και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει εξαιρετικά, ενώ ο Σαρακηνός έχει δυνατή ομάδα για τέταρτη σεζόν και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από την παρουσία τριών διαφορετικών προπονητών τη φετινή περίοδο. Σχετικά με τα εναπομείναντα παιχνίδια, ο Ηρακλής έχει να παίξει με Μαγνησιακό (εκτός), Αγία Παρασκευή (εντός), Θησέα (εκτός), Σκιάθο (εντός), ΑΕ 2002 (εκτός), ενώ ο Σαρακηνός με Δάφνη (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΑΕ Διμηνίου (εκτός), Άρη (εντός), Πηλέα (εκτός).
Τέλος, στη λίστα με τους σκόρερ, εννιά παίκτες έχουν βρει δίχτυα για τους “κυανόλευκους” (Τσελεπής 10, Αραμπατζής 7, Τσουκάλης 6, Νούσιας 5, Μοράλες 4, Μόσιος 3, από 1 οι Ψαρόμπας, Κοντοβάς, Τζήμας) και δεκατέσσερις για τους “κοκκινόμαυρους” (Βαΐτσης 10, Τανάγιας 5, Σοάραες 5, Τσεκούρας 4, Φουρκιώτης 2, Κωνσταντάκος 2, από 1 γκολ οι Σατελιάν, Κατής, Δημακόπουλος, Στεργιόπουλος, Ρουκάς, Ιωάννου, Ντουκόλης, Καλαμάτας).

Last modified onThursday, 10 March 2016 11:37