noodles volos banner

Πηλέας-Θησέας 1-7

Με νεανική σύνθεση, ο Θησέας δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πηλέα κι έφθασε σε νίκη με πολλά γκολ. Το τελικό 1-7 στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος τα λέει όλα... Από δύο γκολ για τους “πράσινους” σημείωσαν ο Κώστας Καραλόπουλος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σκόρερ με τέσσερα γκολ μέχρι τώρα στις σαράντα ημέρες που παίζει στον Θησέα (το 0-1 στο 12' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο “παραθυράκι” και το 1-4 στο 48' πάλι με τελική προσπάθεια εκτός περιοχής) και ο Γκουγκούδης (το 1-5 στο 50' και το 1-7 στο 65' με σουτ επίσης έξω από τα καρέ), ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν ο Γιαννούλας (στο 17' με φοβερό σουτ), ο Ισά (στο 25' με σουτ που κόντραρε και πέρασε πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ) και ο Μουράτης (στο 60'). Για τον Πηλέα, είχε μειώσει λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο ο Ηλίας Ματθαίου.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Πύλος, Μακρής, Ζουλένκο, Αντζούρης, Αλβανόπουλος (58' Ματθαίου), Βαΐτσης, Καμπέρης (55' Δημουλάς), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ηλ. Ματθαίου, Μαργαρίτης (55' Μπιφάνης), Μπραχιμάι.
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Μούτος, Γαρυφάλλου, Σούδης (55' Μιτζέλος), Καραλόπουλος (56' Σαμαράς), Ισά, Γιαννούλας, Μουράτης, Γκουγκούδης, Κουρτέλης (55' Δουλάς).