noodles volos banner

Μαγνησιακός-ΑΕ 2002 1-0

Έσπασε το ρόδι εντός έδρας ο Μαγνησιακός, καθώς ύστερα από επτά αγώνες με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σήμερα οι “κυανόλευκοι” του Βασίλη Πανόπουλου πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στο “Κιούπι” και πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το γκολ σημειώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Κόκκα. Στο 47', ο σκόρερ πάσαρε στον Αντωνίου, αυτός τροφοδότησε τον Αντωνόπουλου που είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Για τον Μαγνησιακό, μεγάλη φάση στο 10ο λεπτό όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιάνος έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταθόπουλος, ενώ στο 40' ο Αντωνόπουλος είχε σουτ άουτ, ενώ συμπαίκτης του βρίσκονταν σε καλύτερη θέση για το γκολ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Αντωνίου στα μισά του πρώτου μέρους, ενώ μετά το 1-0 σουτ του Αντωνόπουλου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή και κεφαλιά του Καραλή δεν είχε στόχο. Αναφορικά με την ΑΕ 2002, πρώτη φάση με διαγώνιο σουτ του Στουμποβίκου λίγο άουτ στο 5', ενώ ο Παρκιώτης εξουδετέρωσε κεφαλιά του Τζοβάρα στο 38', σουτ του ίδιου παίκτη και του Πολυχρόνου λίγο ύστερα από το γκολ. Κεφαλιά του Βέργου χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού (78'), κεφαλιά του Βούλγαρη έβγαλε δύσκολα ο Παρκιώτης (80'), ενώ στα τελευταία λεπτά, παράλληλη πάσα του Στουμποβίκου, δεν πρόλαβε ο Πολυχρόνου.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Βασιλείου (35' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κατσαμόρας, Γιαμαλής, Καραλής, Γκέρτσος, Τσιάνος, Αντωνίου (70' λ.τρ. Μωυσίδης), Κόκκας (85' Καρακίτσος), Προβιάς.
ΑΕ 2002: Γ. Σταθόπουλος, Σφέτσος, Λάμπρου (65' Μπένκα), Παπαϊωάννου (50' λ.τρ. Δήμου), Β. Σταθόπουλος, Βέργος, Δ. Στουμποβίκος, Βούλγαρης, Τζοβάρας, Πολυχρόνου, Παρίσης (70' Κουβαράς).