noodles volos banner

Πηλέας-Μαγνησιακός 0-4

Ξέσπασε στον Πηλέα ο Μαγνησιακός, κερδίζοντας εύκολα με 0-4 και έχοντας “καθαρίσει” το ματς με τρία γκολ στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Στο 10' με σουτ από τη μικρή περιοχή ο Κόκκας άνοιξε το σκορ, στο 17' από πάσα του Τσιουρέλη, ο Βασιλείου ζευγάρωσε τα τέρματα του Μαγνησιακού και στο 19' από φάουλ του Προβιά, ο Αντωνίου με κεφαλιά έκανε το 0-3, σκοράροντας στο ντεμπούτο του. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75' με συρτό σουτ του Παναγιώτη Κόκκα. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου έχασε αρκετές ευκαιρίες, τέσσερις στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Αντωνόπουλο δύο φορές, Βασιλείου, Τσιουρέλη, στο 21ο λεπτό ο Κόκκας είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι και στην εξέλιξη ο Βασιλείου σούταρε άουτ, ενώ έχασαν φάσεις για γκολ οι Καρακίτσιος, Αντωνίου, Κόκκας.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Πύλος, Καζάκης, Στύλας, Βαΐτσης, Μπαρμπαγεωργόπουλος (15' λ.τρ. Μ. Ματθαίου), Βούρος, Αντζούρης, Μαργαρίτης, Ζουλένκο, Μπρισμπέος (70' Μπεφάνης), Μακρής.
Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανάς, Βασιλείου, Κατσαμόρας, Προβιάς, Γκέρτσος, Τσιουρέλης, Αντωνίου (55' Μωυσίδης), Αντωνόπουλος (75' Μπάλας), Κόκκας (80' Μάιπας), Καρακίτσιος.