noodles volos banner

Πανιώνιος-Θησέας 0-1

Με έξι νίκες ολοκλήρωσε τον α' γύρο ο Θησέας που πέρασε με 0-1 από την έδρα του Πανιωνίου, ο οποίος αντιθέτως σημείωσε σήμερα την έκτη του ήττα. Το γκολ σημειώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόμου, με κεφαλιά του Μούτου. Η φάση άρχισε από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Σούδη και κεφαλιά-πάσα του Καραλόπουλου πριν η μπάλα φθάσει στον σκόρερ.
Για τον Πανιώνιο, πλασέ του Βαΐτση από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ο Μπουργάνης στο 40ό λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Νικούδης έκανε σέντρα, οι Πέτσης, Καραγιώργος έβαλαν την προβολή χωρίς να βρουν όμως την μπάλα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας δεύτερη κίτρινη παίκτη σε αντίπαλο στο 75'.
Για τον Θησέα, δοκάρι στο 30' σε φάουλ του Ισά. Στη συνέχεια της φάσης σκόραρε με κεφαλιά ο Κόρμπας αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ. Δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κατσιώτη, Κόρμπα, οι ίδιοι παίκτες θα μπορούσαν να σκοράρουν στην επανάληψη, όπως και ο Μουράτης. Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα της Αγριάς η πρώτη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα για τον νεαρό Θοδωρή Γιαννούλα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και στάθηκε πολύ άτυχος καθώς έσπασε το πόδι του σε φιλικό προετοιμασίας.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης, Καραγιώργος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Αγγελής (80' Πέτσης), Κόκκαλης, Κ. Μπασδάνης, Βαΐτσης (70' Μπαρμπούτας), Μαρούφ, Μοσχούδης (57' Ανγκόλι).
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Μούτος, Σούδης, Σαμαράς (85' Γιαννούλας), Ισά (90' Μπαρδόκου), Καραλόπουλος, Μουράτης (74' Λιάρος), Κόρμπας, Κατσιώτης.