noodles volos banner

Ηρακλής-ΑΕ 2002 1-0

Ο Ηρακλής κέρδισε 1-0 την ΑΕ 2002 και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς. Το γκολ του Μοράλες από το 10ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, που σήμερα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Τσουκάλης εκτέλεσε κόρνερ με πάσα, ο Κοντοβάς έγαλε τη σέντρα και ο προωθημένος Μοράλες στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με κεφαλιά. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να “καθαρίσει” το παιχνίδι καθώς Τσελεπής και Τσουκάλης στο πρώτο ημίωρο έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στην επανάληψη ο Μητράκος νίκησε τον Νούσια σε τετ-α-τετ. Για τους “ερυθρόλευκους” των Καλών Νερών που είχαν πολύ καλή παρουσία, ο Παπαϊωάννου στο 15ο λεπτό βγήκε απέναντι από τον Πολυμέρου αλλά ο τελευταίος μάζεψε την μπάλα, σουτ του Μπένκα στο 70' και κεφαλιά του Βέργου στο 78' εξουδετέρωσε ξανά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πέναλτι ζήτησε ο Ηρακλής σε μαρκάρισμα του Τσελεπή στο 35' και η ΑΕ 2002 σε μαρκάρισμα του Παπαϊωάννου από τον Πολυμέρου στο 30'. Την επάνεμφάνισή του με τη φανέλα του Ηρακλή έκανε ο Ντίνος Βουρδάκης.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ντούρο, Βουρδάκης (75' Τζήμας), Δημητρίου (70' Φέζο), Τσελεπής, Τσουκάλης (30' λ.τρ. Νούσιας), Μόσιος.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος (70' Δήμου), Βέργος, Β. Σταθόπουλος, Λάμπρου (70' Μπένκα), Δ. Στουμποβίκος, Βούλγαρης, Παπαϊωάννου, Φιλίππου (75' Πότσκα), Δ. Παρίσης.