noodles volos banner

Πηλέας-Πανιώνιος 1-3

Η αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου συνεχίζεται καθώς σημείωσε μια σημαντική νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη, αυτή την φορά σε βάρος του Πηλέα υποχρεώνοντάς τον να παραμείνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι  από το ξεκίνημα του αγώνα και η υπεροχή αυτή του Πανιωνίου καρποφόρησε στο 43ο λεπτό όταν ο Λυρίτσης  με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για να γίνει έτσι το 0-1. Νωρίτερα οι παίκτες του Πηλέα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους το τετ α τετ του Καμπέρη που μπήκε από δεξιά στο 5ο λεπτό αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, η κεφαλιά του Βαΐτση στο 15΄μετά από σέντρα του Καμπέρη και το σουτ μέσα από την περιοχή του Δημ. Μπρισμπέου όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Πανιώνιος σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα στο 50ό λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία με πολλές παράλληλες προς την εστία πάσες και εκτελεστή τον Αγκόλι.  Ο Πηλέας μείωσε σε 1-2 με τον Ηλία Ματθαίου στο 55’. Ο ίδιος παίκτης αποδείχθηκε όμως αργότερα "μοιραίος" κατά κάποιο τρόπο καθώς έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι και στο 65'ο Λυρίτσης με πλασέ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 1-3. Ο Ματθαίου και πάλι, για τον Πηλέα, έχασε επιπλέον δυο πολύ καλές ευκαιρίες.

Πηλέας: Πύλος, Ρέππας, Τσιάμος, Στύλας (75’ Νατσίκος), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Μπιφάνης, Ματθαίου Ηλ., Θάνος (55' Μπραχιμάι), Δ. Μπρισμπέος (60' Κ. Μπρισμπέος).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Καραγιάννης, Καλατζής, Κωστούλας, Αγγελής (65' Πέτσης), Μοσχούδης (87' Αρβανίτης), Κ. Μπασδάνης, Ανγκόλι, Λυρίτσης (75' Βαΐτσης), Βούλγαρης   

Last modified onSaturday, 19 December 2015 18:23