noodles volos banner

ΑΕ 2002-Θησέας 2-3

Τρίποντο στο φινάλε για τον Θησέα, που βρήκε σθεναρή αντίσταση στη Γατζέα από την ΑΕ 2002, με το τελικό 2-3 να διαμορφώνεται στο 90ό λεπτό. Το 0-1 ο Μούτος στο 5' με σέντρα-σουτ, το 1-1 ο Σουλακούδης στο 22' με σουτ, το 1-2 στο 44' με πλασέ του Μουράτη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80ό λεπτό με πέναλτι του Σταθόπουλου, που κέρδισε ο Ραφτόπουλος και το τελικό 2-3, λίγο πριν τη λήξη, με σουτ του Θράσου Βαλωτή εκτός μεγάλης περιοχής.
Η ΑΕ 2002 είχε καλή απόδοση που δεν μπόρεσε να τη συνοδεύσει με θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή της. Σουτ του Μπικοράρου στο 29' απέκρουσε ο Μπουργάνης, στο επόμενο λεπτό η μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Παπαϊωάννου να αστοχεί πάνω από τη γραμμή του τέρματος, ενώ στο 35' ο γκολκίπερ του Θησέα εξουδετέρωσε σουτ του Φιλίππου. Για την ομάδα της Αγριάς, ο Βαλωτής είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο στην επανάληψη που έβγαλε ο Μητράκος, προσπάθεια του Δουλά στο ξεκίνημα του β' 45λεπτου απομάκρυνε αμυντικός πάνω στη γραμμή, όπως και μακρινό σουτ του Σαμαρά.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Παπαϊωάννου (60' λ.τρ. Ραφτόπουλος), Σταθόπουλος, Σουλακούδης, Μεΐντή, Μπικοράρος, Κουβαράς (15' λ.τρ. Φιλίππου), Μπένκα, Δ. Στουμποβίκος.
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδούκου (46' Δουλάς), Μούτος, Τζούμας, Σούδης, Κατσιώτης, Κόρμπας, Σαμαράς, Μουράτης, Βαλωτής, Ισά.