noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Μακρινίτσα 3-1

Με σκορ 3-1 ο Άνθιμος Γαζής επικράτησε της ΑΕ Μακρινίτσας σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Γατζέας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 3ο λεπτό με πλασέ του Θεοδώρου αφού πέρασε δύο αντιπάλους και έκαναν το 2-0 στο 24ο από φάουλ του σκόρερ, με κεφαλιά του Μυλωνά. Η Μακρινίτσα μείωσε στο 60ό με τον Κουτσαρνάκη και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Κατσαρού στο 87' ύστερα από σέντρα του Καρούτσου.
Για τους νικητές, ο Δημόπουλος στο 30' και ο Κωστάκης στο 65' απείλησαν με σουτ που δεν βρήκαν στόχο, ενώ για την ΑΕΜ, ο προπονητής της ανέφερε πως το σκορ ήταν πλασματικό και η ομάδα του είχε καλύτερη παρουσία, ειδικά στο πρώτο μέρος όταν ο Κουτσαρνάκης σε δύο περιπτώσεις αστόχησε σε τετ-α-τετ, ο Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε άδεια εστία και σουτ του Κανάβα πέρασε λίγο άουτ.
Τέλος, σε μια ωραία κίνηση, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Άνθιμου Γαζή έκοψε τούρτα στα αποδυτήρια, έτσι ...για την καλή χρονιά. Μετά το 3-1, το γλυκό ταίριαζε απολύτως... για το σύλλογο των Μηλεών που εδώ κι αρκετά χρόνια αποτελεί μια μεγάλη παρέα με πολύ καλό κλίμα.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Τσεπάνης, Καρασιώτος (70' Αλεξίου), Κωστάκης, Ματής, Μυλωνάς, Λάσκος (46' Μπακογιάννης), Δημόπουλος, Περατζάκης, Θεοδώρου (67' Δανιλόπουλος), Κατσαρός, Καρούτσος.
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Φράγκος, Δαμάσκος, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας 980' Μαστακούλης), Κανάβας (85' Μπάμπαλης), Κουτσαρνάκης, Κωνσταντινίδης, Ντελάκος, Σαραφίδης (50' Δημητρόπουλος).