noodles volos banner

Εθνικός-Ακρόπολη 0-1

Η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα για την Ακρόπολη συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου επικράτησε 0-1 του Εθνικού χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 64ο λεπτό ο Τάσος Τσούτσας με σουτ ύστερα από παράλληλη σέντρα του Πασσιά. Για τους γηπεδούχους, που είχαν κορυφαίους τους Σκοτεινιώτη, Περεντίδη και μετά το 65ο λεπτό έπαιξαν με αμυντικό κάτω από τα δοκάρια λόγω τραυματισμού του γκολκίπερ κι ελλείψει δεύτερου, ο Παλάτζας είχε φάσεις σε τρία τετ-α-τετ, δύο στο α' μέρος και ένα στο 80ό λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις, χάηκε μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Τόντα έκανε κούρσα από το κέντρο που ολοκλήρωσε με σουτ πάνω στον Κορέντη. Για την Ακρόπολη, ο προπονητής της έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά στάθηκε στα κακά τελειώματα των φάσεων. Ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Παγώνη, Πασσιά, στο δεύτερο με κεφαλιά του Τσούτσα στο 55 που έφυγε άουτ και πλασέ του Μπέκου που είχε την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις:
Εθνικός: Τσιμπανάκος (65' λ.τρ. Καρυωτάκης), Τόντα, Σκοτεινιώτης, Χονδρός, Κερμελής (55' λ.τρ. Τίγγας), Μωραΐτης, Καζδαρίδης, Συμεωνίδης (60' Παλάσης), Παλάτζας, Περεντίδης, Τσαμπάζης.
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Μπέκος (60' Χρ. Τσούτσας), Κολημήτρας, Στύλας, Παγώνης.