noodles volos banner

Δύσκολες έξοδοι για Σκιάθο και Δήμητρα

Επτά παιχνίδια το Σάββατο και πέντε την Κυριακή συγκροτούν την 23η αγωνιστική της Α' Τοπικής Κατηγορίας. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται την Αγία Παρασκευή και δεν θέλει να έχει οδυνηρή εντός έδρας γκέλα καθώς οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν να κερδίσουν όλα τα ματς μέχρι τέλους ώστε να τερματίσουν στην πρώτη θέση, αρκεί να έχει και μία απώλεια βαθμών η Σκιάθος...
Ο Σαρακηνός θέλει να διευρύνει το καταπληκτικό σερί των εννιά αγωνιστικών με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Υποδέχεται τον Πανιώνιο που είναι πάντα μαχητικός. Ο Μαγνησιακός φιλοξενεί την Ιωλκό. Από τη μία, οι γηπεδούχοι επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, από την άλλη οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Η φορμαρισμένη ΑΕ 2002 παίζει στην έδρα της με αντίπαλο την Δημητριάδα, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί, 26 για την έβδομη ερυθρόλευκη ομάδα των Καλών Νερών, 28 για αυτή των Ρομά που είναι στην πέμπτη θέση. Οι τέσσερις προαναφερθείσες αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο.
Το πρωί της Κυριακής ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του ομίλου. Ο Άρης κοντράρεται με τον Θησέα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη, οι “πράσινοι” θέλουν την εκτός έδρας νίκη που θα μεγαλώσει το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών. Το τελευταίο χρονικά ματς, μιας και αρχίζει μισή ώρα αργότερα από αυτό που αναφέραμε παραπάνω, είναι στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ανάμεσα σε Ηρακλή και Σκιάθο, το σημαντικότερο της αγωνιστικής. Οι νησιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο των “κυανόλευκων” ώστε να διατηρήσουν το πάνω χέρι στην υπόθεση της κορυφής.

Στο 2ο όμιλο, η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση γίνεται στο γήπεδο Πλατάνου όπου η δεύτερη Δήμητρα πρέπει να νικήσει στην έδρα των Μυρμιδόνων για να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Ο αήττητος στο Στεφανοβίκειο Διαγόρας φιλοξενεί τον Αετό που “καίγεται” για βαθμούς σωτηρίας, ενώ έχουμε επίσης το ντέρμπι της Δυτικής Μαγνησίας μεταξύ Πρωτεσιλάου και Αχιλλείου στον Πτελεό.
Την Κυριακή, ο ΓΣΑ φιλοξενεί τη Μακρινίτσα, σε αγώνα μεταξύ ομάδων με σαράντα τέσσερις πόντους βαθμολογικής διαφοράς, καθώς ο πρωτοπόρος Αλμυρός έχει συγκεντρώσει 50 βαθμούς και η ουραγός πηλιορείτικη ομάδα μόνο 6. Χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι στη Σούρπη ανάμεσα στον Αίαντα και την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ενώ ακόμη μία εντός έδρας νίκη θα επιδιώξει να πάρει ο Αστέρας κόντρα στο μαχητικό Άθλο. Ρεπό στην 23η αγωνιστική έχει η Αγχίαλος.