noodles volos banner

"Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή κατάταξη"

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η ΑΕ 2002 και το επιβεβαίωσε την προηγούμενη Κυριακή με τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Σκιάθου. Στην 3η και 4η αγωνιστική σημείωσε νίκες επί Μαγνησιακού και Ιωλκού, που ήταν όμως οι μοναδικές της στον πρώτο γύρο. Ακολούθησε σερί με αρνητικά αποτελέσματα -τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες-, ώσπου οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν ξανά το σωστό δρόμο! Στην 17η ημέρα του πρωταθλήματος κέρδισαν ξανά την Ιωλκό, ακολούθησαν ισοπαλίες με Πανιώνιο και Θησέα, νίκη κόντρα στην Αγία Παρασκευή και ισοπαλία στη Σκιάθο. Για πέντε αγώνες, ο σύλλογος των Καλών Νερών και της γύρω περιοχής διατηρεί το αήττητο και θέλει να το διευρύνει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δημητριάδα το Σάββατο.
Ο Όθωνας Κόρμπας, βασικός στέλεχος της ΑΕ 2002 και ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών, μίλησε στο magnesiasports για την καλή πορεία το τελευταίο 40ήμερο. Αρχικά ανέφερε: “Έχουμε μείνει 14-15 άτομα στην ομάδα εδώ και τρεις μήνες, όμως χτυπάμε όλα τα παιχνίδια κι αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν υπάρχει μυστικό για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Μαζευόμαστε όλοι στις προπονήσεις, η ψυχολογία μας έχει ανέβει και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Η ομάδα μας διαθέτει ομοιογένεια που δεν έχουν πολλές αφού παίζουμε πολλά χρόνια μαζί οι ποδοσφαιριστές κι αυτό νομίζω φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο”, ενώ αναφέρθηκε επίσης στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου και τα ταλέντα που διαθέτει: “Η ΑΕ 2002 αποτέλεσε κυψέλη αθλητισμού για τα Καλά Νερά και την γύρω περιοχή, έχοντας στις τάξεις της παίκτες από το Τρίκερι μέχρι τα χωριά του Πηλίου. Στο παρελθόν έβγαλε ταλέντα που έπαιξαν σε υψηλότερο επίπεδο και συνεχίζει να επενδύει στα νέα παιδιά. Θεωρώ ότι υπάρχουν 4-5 παίκτες στην ομάδα μας που έχουν δυνατότητες να αναδειχθούν και θα αναφέρω το πρόσφατο παράδειγμα του Γιώργου Τζοβάρα, που πέρυσι σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να παίζει, φέτος ήταν βασικός και τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την ακαδημία του ΠΑΟΚ”.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τέλος, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του: “Η διοίκηση είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα της περιόδου και μας στηρίζει πολύ, ενώ επίσης θα ήθελα εκ μέρους των παικτών να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Θανάση Παχή για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα. Τα τελευταία πρόσφατα θετικά αποτελέσματα αφιερώνονται στους παράγοντες και τον προπονητή της ΑΕ 2002”.