noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Ακρόπολη 2-2

Χαμένο πέναλτι αλλά και δύο γκολ σήμερα για τον Κώστα Κολυμήτρα Χαμένο πέναλτι αλλά και δύο γκολ σήμερα για τον Κώστα Κολυμήτρα

Στο τελευταίο λεπτό πήρε την ισοπαλία η Ακρόπολη από τον Άνθιμο Γαζή στο γήπεδο της Γατζέας. Η ομάδα του Σέσκλου προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Κώστα Κολυμήτρα ύστερα από σέντρα του Αξιώτη, οι γηπεδούχοι είχαν όμως την απάντηση και μάλιστα διπλή. Πρώτα ισοφάρισαν στο 25' με κεφαλιά του Κοτσιαλή και στο 39' πήραν προβάδισμα με τέρμα του Μπακογιάννη. Το τελικό 2-2 στο 90' με ωραία ενέργεια του Κολυμήτρα που πέρασε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα.
Η ακρόπολη είχε χαμένο πέναλτι με τον σκόρερ της, δοκάρι κι άουτ στο 60ό λεπτό, ενώ ο Άνθιμος Γαζής έχασε τρεις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κοτσιαλή, Τζορβατζή, Μπακογιάννη.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς, Πατρώνης, Κωστάκης (68' Παλάσης), Λάσκος, Κοτσιαλής, Σιδηρόπουλος, Καρασιώτος, Κουρτέσης, Μπακογιάννης, Τζορβατζής (78' Τσεπάνης), Νικηφοράκης (46' Καρούτσος).
Ακρόπολη: Σαρρής, Αξιώτης, Βασ. Κουνής (37' Τασούδης), Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Παρίσης, Πασσιάς, Μ. Τσούτσας, Μπέκος, Παπάς, Κ. Κολυμήτρας.