noodles volos banner

Τοξότης-Δάφνη 0-3


Ένα βαθμό θέλει η Δάφνη για να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΘ μετά τα σημερινά αποτελέσματα. Η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή κέρδισε στο βοηθητικό του ΕΑΚ 3-0 τον Τοξότη, αλλά δεν ξέμπλεξε με την άνοδο μετά την ισοπαλία της Ακρόπολης. Η Δάφνη, στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα καθώς ακολουθεί το ρεπό, χρειάζεται να μην χάσει την επόμενη αγωνιστική από την Ακρόπολη.
Στο 2ο μόλις λεπτό το 0-1 όταν ο Δεμίρης έκανε την πάσα, ο Τσένα δέχθηκε την μπάλα, γύρισε ωραία το σώμα του και σούταρε. Η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στην πλάτη του αντίπαλου γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-2 λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό. Ο Παπαστεργίου προωθήθηκε και έπιασε δυνατό σουτ, ο Αϊδινής απέκρουσε στη γωνία και ο Τσένα σκόραρε σε κενή εστία, παίρνοντας το ριμπάουντ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος για περισσότερα τέρματα κι έκαναν το 0-3 στο 75'. Ο Ευαγγελός εκτέλεσε φάουλ με πολύ φάλτσο, ο γκολκίπερ του Τοξότη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Παπαδόπουλος από κοντά πέτυχε το γκολ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με φάουλ του Τσένα για τη γηπεδούχο ομάδα.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Αϊδινής, Σιαμουρδάνης (28' Μάρκο), Παπούλιας, Αλ. Βέτσικας, Ζαχαριάς, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Πολύζος, Λένα (80' Τσιβγιούρας), Μαρέδης (30' Πελεκούδας), Τσένα.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου (84' Αν. Βλιώρας), Λούκας, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Τσένα (79' Αγγ. Βλιώρας), Γιούργας, Δεμίρης, Ευαγγελός (79' Παπανίκος), Παπαδόπουλος.