noodles volos banner

Δάφνη-Αργοναύτες 1-0

Το γκολ της νίκης για τη Δάφνη ο Ευαγγελός Το γκολ της νίκης για τη Δάφνη ο Ευαγγελός

Η Δάφνη δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο πήρε το τρίποντο με 1-0, που απ' ότι φαίνεται είναι το αγαπημένο της σκορ... Το γκολ σημειώθηκε στο 68ο λεπτό όταν ο Δεμίρης έκανε ενέργεια από τη δεξιά πλευρά και σέντραρε, με τον Ευαγγελό να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος. Ένα λεπτό πριν το τέρμα, οι Αργοναύτες είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Γαρυφάλλου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά σε τετ-α-τετ να αστοχεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δεύτερη καλή στιγμή στο 87' όταν ο Δημητρίου σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.
Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Αντώνη Λαρίου, ο οποίος ήταν ένθερμος φίλαθλος της Δάφνης και είχε διατελέσει μέλος προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλιουγιάρης, Λούκας, Γιούργας (62' λ.τρ. Καρακάνας), Δεμίρης, Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος (87' Ανδρικόπουλος), Ευαγγελός (76' Σίμος), Παπαστεργίου.
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καράγγελος, Μπαλίου (56' Γ. Δημητρίου), Αλίαζ, Π. Δημητρίου, Κουφάκης, Χρ. Ζάρρας, Καλαμάς, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας (64' Ευάγγ. Χρ. Ζάρρας), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλλου.