noodles volos banner

H 17η ημέρα της Β' ΕΠΣΘ

φωτογραφία Βασίλης Γκέτσιος-πηγή ΑΟ Σκοπέλου φωτογραφία Βασίλης Γκέτσιος-πηγή ΑΟ Σκοπέλου

Με τρία παιχνίδια το Σάββατο και δύο την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ που μπαίνοντας στην τελική του ευθεία, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ας δούμε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00, διεξάγονται τρία ματς. Η Δάφνη υποδέχεται τους Αργοναύτες τη Νεάπολη και θέλει ακόμη μία νίκη για να διατηρηθεί 2η στην κατάταξη και σε θέση ισχύος για την άνοδο. Στους 27 βαθμούς η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή, στους 5 αυτή του Θανάση Δαϊλιάνη που είναι προτελευταία. Φαβορί για το τρίποντο η Ακρόπολη κόντρα στον Κένταυρο στο γήπεδο του Σέσκλου. Οι “κυανόλευκοι” έχουν πάντως μόνο μία νίκη σε έξι ματς στην έδρα τους, ενώ οι Πηλιορείτες μπορούν να είναι ουραγοί, πλην όμως ανταγωνιστικοί και μαχητικοί. Αμφίρροπο ματς αυτό στο βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα σε Τοξότη κι Απόλλωνα, ομάδες που θέλουν να πλασαριστούν στην προνομιούχο τετράδα και γνώρισαν ήττες στη χθεσινή εμβόλιμη. Στους 21 πόντους οι “κυανέρυθροι” του Θανάση Χρυσοχού, δύο παραπάνω έχει ο σύλλογος των Καναλίων.
Το πρωί της Κυριακής, ο ανεβασμένος Άνθιμος Γαζής υποδέχεται τον Πηλέα στις 11:00. Ο πρώτος προέρχεται από δύο νίκες στη σειρά και θέλει τρίτη για να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία, ο δεύτερος είναι στην 3η θέση και αήττητος σε επτά εξόδους! Το μεσημέρι, η Σκόπελος φιλοξενεί τον Παγασητικό. Οι νησιώτες δεν χάνουν την άνοδο και θέλουν όσο το δυνατόν νωρίτερα να την εξασφαλίσουν μαθηματικά, οι νεοφώτιστοι ψάχνουν ένα μεγάλο διπλό για να μπουν δυνατά ξανά στη μάχη της ανόδου.